返回列表 回復 發帖

[原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/24 01:53am 發表的內容:
卓柏吸血獸人只會吸血 , 唔會咁樣打傷獵
物 , 根據 UFH 報告中顯示新澤西惡魔絕對
會這樣做 , 牠甚至曾經攻擊過車輛 ......
而飛蜥人雖然曾經攻擊人類 , 但破壞力應
...
那有沒有人目擊過飛魔進食情況呢??
我覺得飛魔應該是由外星人來餵食
不過有時可能係地球搞搞陣,,襲擊下D人類..

[原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由sgrlto2007/06/25 06:55pm 發表的內容:
你似乎中了外星人魔咒,
或已經被外星人洗腦= ="

下面引用由sgrlto2007/06/25 01:46pm 發表的內容:
新澤西惡魔進食行為太誇張..."要吊到咁高來吸血...
如果人要將牛屍吊上去實在太花癈功夫和過太屎忽痕了
而新澤西的新居...應該是人整的....牠會不會那麼張揚將居所設在地上
而且那間居所是十分十分之細小,...
我諗諗下可能真係有惡魔獵人屁股痕搞
出來 , 因為我以前查過一 D 有關惡魔獵
人的小鉗組人員資料 , 其中有幾條沐咀
個好似都幾頑皮 !

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由sgrlto2007/06/25 06:55pm 發表的內容:
墨西哥飛魔先生可能都相當講究個人的
儀態 , 所以暫時仍未有人目擊到佢進食
既樣同埋態度。.....
餵食佢 , 希望墨西哥先生唔知道你咁樣
講佢啦 ! 否則 .....嘿嘿嘿~~~~

今篇報告是發生於2007年5月尾,至於出事的地區
是位於 Nahuel Niyeu 西北部50公里外的 Valcheta 農村 .....
村落裡有一間農場屬於一位名叫『 唐.Chacho 』的人,他就是今次事件中的苦主 ....

唐.Chacho 失去了5頭幼小的公牛,最後終於發現到牠們,但可惜找到的不是活生生而都是屍體。
照片中的那一頭牛被掛在鐵絲網圍欄杆架上,至於這種殺食動物的方式明顯跟傳說中的UFH成員之一的『 新澤西惡魔 』極相似。
除此之外還有一件驚人而難以解釋的事,事發地點在澳大利亞的 Pedro 市。

有人在一幢大廈的儲水箱中竟然發現到一頭產於南美 Andes 山的駱馬,兩個風馬牛不相及的地方便令人感到迷惑 .....
至於那具屍體上竟然出現像被坦克車輾過而造成的支解痕跡,而且牠全身血液也離奇被抽乾,所以今次事件實在極之罕見。......

以下是其中一則零星報告,跟新澤西惡魔行蹤有關的發現,發放消息的人是外國的惡魔獵人.....
美國的惡魔獵人一直從新澤西惡魔的足印跟蹤至這個洞穴,這是由牠建造的嗎?
難道是牠眾多的居所之一?

[glow=255,red,5]【顧問 ﹕無意義回覆】[/glow]

下面引用由chung12192007/06/26 02:26am 發表的內容:
我諗諗下可能真係有惡魔獵人屁股痕搞
出來 , 因為我以前查過一 D 有關惡魔獵
人的小鉗組人員資料 , 其中有幾條沐咀
個好似都幾頑皮 !
尼個十成十係個陰謀..唔好信佢
不過進食既證管會得值得討論一下...

下面引用由chung12192007/06/26 02:31am 發表的內容:
墨西哥飛魔先生可能都相當講究個人的
儀態 , 所以暫時仍未有人目擊到佢進食
既樣同埋態度。.....
餵食佢 , 希望墨西哥先生唔知道你咁樣
...
話唔定架- v-..
你知外星人的科技架啦!!馴服佢都可以
可能飛魔根本就係佢地既小寵兒xDD

下面引用由claudiaschif2007/06/26 12:21pm 發表的內容:
回文囉..最喜歡新澤西惡魔
一定得看看內容啦
見到你尼兩句..無言,,啞晒!!!
講下你感想..讀後感,,討論下內容先得架嘛..
記住下次唔好啦,,好有可能會被刪回覆

下面引用由SGRLTO2007/06/26 12:49pm 發表的內容:
見到你尼兩句..無言,,啞晒!!!
講下你感想..讀後感,,討論下內容先得架嘛..
記住下次唔好啦,,好有可能會被刪回覆
在你回哩張帖之同時我已經做左應該做
既事喇 ! 即係...[glow=257,red,4]【顧問 ﹕無意義回覆】[/glow]
算啦 ! 佢都肯在回覆中湊夠 1 5 個字 , 希
望佢下次有改善啦。
下面引用由SGRLTO2007/06/26 12:47pm 發表的內容:
話唔定架- v-..
你知外星人的科技架啦!!馴服佢都可以
可能飛魔根本就係佢地既小寵兒xDD
墨西哥飛魔先生就算亦係外星人的一份
子 , 但牠未必身份低微 , 佢作風都算相
當反叛 ......

下面引用由chung12192007/06/26 01:00pm 發表的內容:
墨西哥飛魔先生就算亦係外星人的一份
子 , 但牠未必身份低微 , 佢作風都算相
當反叛 ......
飛魔先生可能俾外星人困得耐,
久而久之形成一種反叛性格,
黎到地球難得無王管緊係要放肆下啦~