返回列表 回復 發帖

[原創]【飛龍?.巨蝠人?.U.F.H?】

好似寵物小精靈果隻化石飛龍!!!!!!!!!!

下面引用由look492006/05/19 11:55am 發表的內容:
講下又真係幾似...
我覺得係合成既--...如果佢真係見到隻野又扲相機出黎影..應該係影唔到隻野對翼咁清楚的

下面引用由look492006/05/18 12:55pm 發表的內容:
我有兩個外甥最愛看這套卡通 , 睇落
又的確相似 .....唔 ∼{a_a}

可信度不足,應該係製圖來....
但確實很真,很威風的樣子∼有點像魔獸的飛魔啊!

下面引用由sgrlto2006/05/19 05:46pm 發表的內容:
可信度不足,應該係製圖來....
但確實很真,很威風的樣子∼有點像魔獸的飛魔啊!
唔 ∼ 終於見人了 , 電腦問題已解決了吧 ...
這樣的製圖應該難度不高 ? !
他可能算漏了一點 , 就是定了格似的。

e~
如果佢一行埋黎架車就short short地~咁會唔會佢係一d機械生物呢??

其我覺得龍,有幾假
如果是假,真是...............
這條龍好型
還有他用了固定用高速快門拍攝方法??
看來他見到這物體已經有一段時間或這個物體,每日都有去,同一個地方
那隻龍他利用了氣流飄浮??
如果看其他有關龍的電影,就知道龍有這種能力
但是都不可能準確知道他是有這種能力
rttkamet所說的影,的確,有一定程度的可信性
但是如果他的影,是給樹檔有如何,好明顯他是在樹後小小停留半空
唔知道大家,看得清楚嗎??

下面引用由spider20052006/05/20 02:33am 發表的內容:
e~
如果佢一行埋黎架車就short short地~咁會唔會佢係一d機械生物呢??
唔 ∼ 有此可能 , 有些人的確影響機器 , 不
過要弄到車子也失靈....我相信無人可以做
得到 !
你有無看我另一篇『飛魔引起巴黎停電事件』...?
有興趣就去看看吧。

下面引用由chan12006/05/20 05:43am 發表的內容:
其我覺得龍,有幾假
如果是假,真是...............
這條龍好型
還有他用了固定用高速快門拍攝方法??
...
那拍攝者是第一次目擊的 .....

管理員按:無意義回覆。