返回列表 回復 發帖

[原創]【鑽臉怪虫、足以殺死你...真實鑽腦 / 頭不明怪虫.附2短片】

下面引用由柴人2007/03/05 06:21pm 發表的內容:
我想問下d蟲係個個人都有的嗎= =?
如果有我會即刻去洗面.......
殺虫水係最有效既殺虫方法.....
其實點解唔叫醫生開杜虫藥呢?唔會有d未必死?
...
應該人人身體都有蟲既..只不過可能是益蟲吧~-~"
同埋唔會係腦到出黎囉..文章中的受害者應該是
樓主所講從水塘中進入身體啊...
人死後都會有屍蟲~ 0~"嘔.....

[原創]【鑽臉怪虫、足以殺死你...真實鑽腦 / 頭不明怪虫.附2短片】

下面引用由chung12192007/02/28 05:52pm 發表的內容:
哩 D 個案是非常『極』端的例子 , 最
初我見到就忍不住笑起來 , 哩 D 擺明
係『臭虫上腦』....喔 ∼ 嘰 ~
十年無洗頭 ? XD~ 或者廿年都唔奇 !
段片半年前已經睇過,
而內容大約係講事主去左某處地方旅行時被一種肉蒼
產左一個卵係佢個頭=.=

第1段片應該係d螨蟲吧,依D虫係寄居係人的皮膚裡面的,至於第2條片真係嚇親我,甘大條蟲,到底係點入去嘎,難到個個女人唔知道當時條蟲鑽距個頭???

下面引用由chung12192007/03/05 06:13pm 發表的內容:
如果本著長痛不如短痛的話 , 滴露唔得就用
殺虫水 .....嗚 ....痛 ...疼 ....哎呀 ~
似乎那條虫搵錯了主人 , 你又有愛心又肯幫
佢沖涼 , 條虫搵到你 ....佢就幸福囉 ! XD∼
師兄係邊度搵到呢d資料咖?
其實類似事例多唔多? (呢次明顯好嘔心=_=")
如果條蟲認我做主人,我日日俾d唔同既酒同佢慢慢沖呀~XD

……|||
一條條蛆蟲係臉到鑽出黎
真係好核突……|||
睇醫生係咪要擠出黎XD?
仲有果條咁大o既蟲……
鑽入個頭,諗起都覺得痛…|||
世上真係無奇不有

叔叔你好喔.......
嗚...這是什麼虫虫來的哩???
這簡直係蛆虫?.

下面引用由lastraven2007/03/07 08:34pm 發表的內容:
資料 ? 就是在 Youtube 裡找來囉 !
你說是第二段短片嗎 ? 弊 ~ 一時之間唔記
得左添 ! ! 記起得話一定話你知。

下面引用由saifun2007/03/07 11:28am 發表的內容:
段片半年前已經睇過,
而內容大約係講事主去左某處地方旅行時被一種肉蒼
產左一個卵係佢個頭=.=
哦哦..原來係咁.."
所以旅行之後大家小心肉瘤啊

下面引用由蕭塞豐乳中2007/03/07 04:09pm 發表的內容:
第1段片應該係d螨蟲吧,依D虫係寄居係人的皮膚裡面的,至於第2條片真係嚇親我,甘大條蟲,到底係點入去嘎,難到個個女人唔知道當時條蟲鑽距個頭???
多謝豐乳老弟的回覆 ~
這個『 螨 』字的讀音是怎樣的呢 ?
寄居係人的皮膚裡面 ?
是否每個人臉上也有這些東西 ?

下面引用由lastraven2007/03/07 08:34pm 發表的內容:
用 D 咩o野酒先 ? 色酒 ?
用啤酒迷暈佢 ?
這位老弟的愛心指數絕對爆棚 ! 不 .....! 應該
可以說是『 喪爆 』添 ! 嘿嘿嘿 ∼
你大可去申請做『 大自然 』版主或顧問 ! XD~