返回列表 回復 發帖

男人打女人

男人無論如何都不應打[[[自己的]]]女人
可以加自己的嗎??
如果她對我不忠,,我也不會傷害她,,因為我愛她
不理就算...怪就怪自己吧!!
而其他女人..我都係會選擇讓步..不理就算了!!~
精人出口笨人出手,,,我唔會用我既拳頭傷害女性的
只不過有D野...言語比拳頭更傷...唉.....

男人打女人

很好笑~~~
只想問一下,若果有個女人拿起刀來要把你的男人根連根拔起,你們會怎樣辦........~?
另外,如果有武功根底的女人(學過詠春之類的)要來真的打你,你會選擇被打至豬頭/流血不止那你還是一樣嗎~?
如果那個有武功根底的女人來找你的女人算帳(殺死她),你會不會用暴力~?

男人打女人

下面引用由昭明2007/03/03 12:38pm 發表的內容:
很好笑~~~
只想問一下,若果有個女人拿起刀來要把你的男人根連根拔起,你們會怎樣辦........~?
另外,如果有武功根底的女人(學過詠春之類的)要來真的打你,你會選擇被打至豬頭/流血不止那你還是一樣嗎~?
如果那個有...
只要在電話上按999...就可以啦

男人打女人

下面引用由sgrlto2007/03/04 11:56am 發表的內容:

打得999閣下恐怕早已身首異處
閣下大可在陰間觀賞他人如何替你收屍

男人打女人

下面引用由JammyLee2007/03/06 10:38am 發表的內容:

打得999閣下恐怕早已身首異處
閣下大可在陰間觀賞他人如何替你收屍
係适当既情况下防卫囖,但係晤可以转换成进攻架...

男人打女人

男人無論如何都不應打女人!!!呢個係ofcos!!!!

男人打女人

下面引用由巫婆靈2007/05/05 04:38pm 發表的內容:
男人無論如何都不應打女人!!!呢個係ofcos!!!!
我不太同意你的說法呢,男女平等的,就算你說男女終有別我都說的了。
以前男做到的,女的就不給做。其實女也可以做男做的事。換轉呢,道理也是一樣。
男的為何不能打女的。女如果該打,誰都可以打她。如果不該打的,誰打了都是不應該。
我本身雖然是個女,但我仍會讚成男人可以打女人,我不是說男的可以用任何理由打女人。
如果有適合的理由。相反,女的也是,女的最好也要有一個適合的理由才打男的,否則這可
是會成為男人打女人的合理原因。

我好像說多了。。。如有冒犯就先說聲對不起了。

男人打女人

有該打,有不該打
該打就要打
e.g.般弄是非(三八所為,本不該打,但如弄至別人家庭不和,別有目的,就該打!!!)

男人打女人

個幾禮拜前先俾男朋友打完......連環拳gor隻......睇到你地既討論......感到有d心酸...
不過, 我冇野好講既係, 我亦都曾經兩次之飲醉酒打我男朋友......都係拳打腳踢gor隻......唔同既係, 我兩次都係飲醉jor, 但佢係o係清醒情況下打我...
講真......我寧願佢打多我一次, 當係我還俾佢, 當打個和...
又或者, 如果俾我揀男朋友以打我黎發洩, 定係以出去搞三搞四黎發洩......我寧願佢打我...
記得gor日, 佢打到我忍唔到既時候, 我先還手, 之後我仲氹番佢......我地好快冇事~
當然, 之後幾日佢做jor好多野黎氹我......但始終心裡面有條刺, 我真真正正設身感受得到gor兩次佢俾我打既感受...
所以......我真係冇野講......no comment!

男人打女人

下面引用由sgrlto2007/03/04 11:56am 發表的內容:
sgrlto, 答得好!
昭明兄講ge "如果", 我地簡單打個999 就掂啦~!
所謂先撩者賤, 你唔得罪人地, 人地又點會無神神打你?
瞞住人地去偷食, 抵剪!
識詠春ge 女子又點會無啦啦打你?
佢講果d "如果"睇黎又唔係咁夠說服力喎~
邊有咁多如果丫, 如果呢樣如果咁樣, 真係咩都比呢位人兄講晒,
佢真係以為成日大字報就係道理。

係正常情況下, 男人點都唔應該打女人,
就算個女人打你, 你都唔應該還手, 因為以暴易暴已經係錯,
暴力係解決唔到問題ge~

"如果"係非正常情況下, 我地就可以報警求助, 以保障人身安全。

PS: 有道理根本唔需有打大字報。