返回列表 回復 發帖

[原創]【人類和野獸之間的3項比賽.內附短片】

下面引用由柴人2007/06/16 05:31pm 發表的內容:
仲以為障礙賽猩猩仔一定贏添,點知衰左
一向以為這些求生的技能動物會比人類優勝......
不過那個人一定受嚴格訓練,而猩猩則相反吧?
一個是精英,一隻是普通猩猩仔,似乎有點不公平= =
...
應該都有訓練隻猩猩 , 否則佢可能唔肯比賽 , 未完
成就逃去 .....
邪惡貓可能永遠唔會再出現 , 因為我同埋 Sgrlto 已
經拐騙左佢去墨西哥 , 佢被綁住在村落附近的林木
區 , 佢成為卓柏吸血獸人的誘餌。
後來我同埋 Sgrlto 折返原地卻見唔到佢 , 失埋蹤添
? ! 嘿 ....

下面引用由chung12192007/06/18 11:40am 發表的內容:
成就逃去 .....
...
尼個情況有幾個可能性
一.已經落入敵人既口,,屍骨無存
二.自己鬆綁左,,然後唔知去左邊
三.俾當地極品救走左,之後被迫做山寨王..
四.驚到自己成為埋一棵樹之一,同樹融合左

下面引用由chung12192007/06/18 11:40am 發表的內容:
成就逃去 .....
...
我無睇尼個post 就講我壞話= =
不過我都唔知點解無左-口-
講真........估唔到動物ge 威力可以咁勁@@

下面引用由克斯頓2007/06/15 07:19pm 發表的內容:
無計啦,等緊你篇小卓子最新報導嘛,
你重犀利啦,好似唔使訓咁(06:16am),
大大 記唔記得個生物學家有咩根據話
紅毛猩猩100%會贏呀﹖
你估我只係管理一個論壇 , 最高係同時管
理五個論壇 , 現在只有兩個論壇 , 唔信去
問 sgrlto , 無人夠佢清楚我既事。
癲瘋論壇管理員 koon 正是在下 ,  哩度既
2006 年註冊既會員想睇本網站全盛時期
既文章只能有機會在『癲瘋論壇』睇到。
我足足被刪及流失左 1 5 0 篇文章以上 !
當中至少有 70 篇文章連 sgrlto 都未睇過 ....

下面引用由chung12192007/06/21 04:28pm 發表的內容:
你估我只係管理一個論壇 , 最高係同時管
理五個論壇 , 現在只有兩個論壇 , 唔信去
問 sgrlto , 無人夠佢清楚我既事。
癲瘋論壇管理員 koon 正是在下 ,  哩度既
...
70篇...我諗無咁多,,其實我暗中已經睇晒架啦- v-
我記得有一排我無上cx論壇..我最怕就係正正果一排就係流失既日子=_=""