返回列表 回復 發帖

X-FILE重播,AGENT SCULLY&MULDER

下面引用由gacktau2007/06/08 09:00pm 發表的內容:
我是在電腦上看的,^^
隻cd大碟,我諗現在的唱片鋪都幾難找到了
我有錄起 X 檔案 , 但部錄影機壞左 !
小喇叭 ∼
係電腦度睇?點睇?教教我!最多我以後
唔殺你啦!哈哈∼

啊啊.....我還記得對白
丹娜:莫霍斯
莫霍斯:丹娜
...................
真是好好睇
以前我每個禮拜都追

令我有深刻印象既角色係最陰險果
個老坑....『 煙產 』!

下面引用由chung12192007/06/11 06:24pm 發表的內容:
令我有深刻印象既角色係最陰險果
個老坑....『 煙產 』!
哈哈....你唔講我都唔記得...
一提就全部現出嚟...哈哈

下面引用由xavierleung2007/06/11 07:26pm 發表的內容:
一提就全部現出嚟...哈哈
me too...【煙產】係戲中常自誇【必勝】者。
老當狡猾..哈哈!
大家有無發現第二季關於【鬼魂】的案件比第一季多呢!

下面引用由chung12192007/06/10 01:38am 發表的內容:
我有錄起 X 檔案 , 但部錄影機壞左 !
小喇叭 ∼
係電腦度睇?點睇?教教我!最多我以後
唔殺你啦!哈哈∼
ppstream 呀!search 下,裝左後先有得睇,
不過用BT方式互傳技術,網吧唔知睇唔睇到。
season 2 la,好正個外星人會變臉,哈哈,俾我發達了。

下面引用由xavierleung2007/06/11 07:26pm 發表的內容:
一提就全部現出?...哈哈
哩下感覺的確唔錯 !
原來本壇都有唔少 X 檔案迷咁? !
下面引用由gacktau2007/06/11 10:34pm 發表的內容:
me too...【煙產】係戲中常自誇【必勝】者。
老當狡猾..哈哈!
大家有無發現第二季關於【鬼魂】的案件比第一季多呢!
佢外號唔止叫 '' 煙產 '' , 莫霍斯有幾次叫佢做『老狐狸』!
莫霍斯 ﹕「又係你哩隻老狐狸 ! 哩一切都係你搞出o黎啦?!」
哈哈 ∼
佢地原來竟然係兩父子 ! 我都有 D 意外 .....
鬼魂?
分散晒黎睇可能無咁激 , 所以集中 D 令效果更 ...正 ∼
有關鬼魂集數中 , 我最記得係靈魂出竅 , 果個黑人死後再復仇 !
下面引用由米飯2007/06/12 02:48am 發表的內容:
ppstream 呀!search 下,裝左後先有得睇,
不過用BT方式互傳技術,網吧唔知睇唔睇到。
season 2 la,好正個外星人會變臉,哈哈,俾我發達了。
THX ∼ 咁我去試試先 ∼^^ 

chung兄,d感覺的確好正 hehe
我記得有一集講個女人好似識巫術
將想殺既人落咒落個人像公仔度
個人像公仔點"死" 個人就點死
一個人像公仔俾佢放左落微波爐度......個人就成個熟晒..........

下面引用由ezratse2007/06/07 11:55pm 發表的內容:
X-file,當年真是集集追來看,每次也有新驚喜!!莫探員次次也估到答案,像食人肝那個變種人那集,離奇到想象不到!!但後來那幾輯水銀人做主角就無咁好看!
不過有人話x-file抄衛斯理小說D內容!?!?!!
c奶终于翻来啦????Long time no see,做咩5上MSN,很忙么???????????//
PS:5好意思,公司无繁体.............