返回列表 回復 發帖

[原創]【18 禁.世界多地各類屠宰豬、牛的手段.10 段短片】

下面引用由柴人2007/06/12 05:24pm 發表的內容:
嗯= =我在食蕃茄炒蛋加豬肉
的確聽過下佢地唔食得肉,可是香港的屠宰手法係好「溫柔」的∼∼∼∼
好像是電擊死亡後再斬吧?果d人感覺好像賭俠入面張家輝形容的「機佬」= =
「兩個禁住我對手,兩個禁我我...
我午餐都吃滑蛋牛啦..-_-見到d牛就諗起岩岩餐飯
始終少吃肉都有佢好處既...

[原創]【18 禁.世界多地各類屠宰豬、牛的手段.10 段短片】

下面引用由克斯頓2007/06/11 03:24pm 發表的內容:
我鍾意配音﹖一般啦,只不過無聊搵D搞作,
加上受某位會員影響,聽聞呢位會員都同你幾fd下~
用槍果段D人似乎係驚隻豬掙扎時傷到佢地,
所以先打一槍落去減低隻豬既反抗能力,
...
嘰嘰嘰 ∼
下面引用由sgrlto2007/06/12 04:04pm 發表的內容:
伊斯蘭人唔係....唔可以食肉架咩?
佢地殺尼賣..??有個地方係當牛係神咁拜..都忘記左係邊LU
如果俾佢地發現,,實當佢地牛咁?..睇到我眼火爆...火___火
佢地係到扮野獸,,XD幾個男人撲落牛個身到 ]
...
可以食牛肉 , 不過好似就唔可以食豬肉 ......
佛教徒都未必一定要戒葷 , 密宗一樣有上師食
肉飲酒。

下面引用由chung12192007/06/12 07:56pm 發表的內容:
可以食牛肉 , 不過好似就唔可以食豬肉 ......
佛教徒都未必一定要戒葷 , 密宗一樣有上師食
肉飲酒。
果D係唔係叫酒肉和尚...xD"
佛教有好D有名既人都會食肉飲酒..就好似布袋和尚..
仲有個好鍾意食狗肉XD..不過唔係太記得佢個名..
因為佢好鍾意捽老泥所以我暫時就叫佢做「老泥和尚」

下面引用由chung12192007/06/12 07:56pm 發表的內容:
嘰嘰嘰 ∼
你咁樣即係點先= ="...迴避我問題﹖
定係答應繼續減價﹖我諗都係後者多~嘿嘿^^
( 期待''卓柏卡布拉'' 最新的報告 )

下面引用由柴人2007/06/12 05:24pm 發表的內容:
嗯= =我在食蕃茄炒蛋加豬肉
的確聽過下佢地唔食得肉,可是香港的屠宰手法係好「溫柔」的∼∼∼∼
好像是電擊死亡後再斬吧?果d人感覺好像賭俠入面張家輝形容的「機佬」= =
「兩個禁住我對手,兩個禁我我...
嗯...同意閣下既講法 ~ 講真一個人食得幾多吖,
全世界60憶人最少一半都食,多一個唔多少一個唔少...

開始對肉返胃....我想都唔會食肉住....等過一些時間先....

下面引用由pvp2007/06/20 00:22am 發表的內容:
開始對肉返胃....我想都唔會食肉住....等過一些時間先....
突然完全唔食肉可能適應唔o黎 , 食少 d 都 ok ~
例如牛肉對陽具大小有關 , 已經得到證實 , 不過
要發育時期食至有效。

下面引用由chung12192007/06/21 04:30pm 發表的內容:
突然完全唔食肉可能適應唔o黎 , 食少 d 都 ok ~
例如牛肉對陽具大小有關 , 已經得到證實 , 不過
要發育時期食至有效。
咁你後生果時有冇狂食呢- v-
係架...突然唔食係好難,,始終我身體都有好多肌肉需要營養
不過我無肉..好慘-_-"可以話係有肌冇肉=_=