返回列表 回復 發帖

[原創]【傳說中 .... 南極的巨鯨人之現身錄影片2段】

下面引用由電腦2006/12/26 01:07pm 發表的內容:
第一段同圖片南極 UMA 有?65.9%相似
兩隻手唔係伸得好開,好似係個海度飄緊
佢個身形好似新世紀福音戰士入面隻「使徒」
第二段開始由一舊白色既?,慢慢變成好似天使既物體
...
65.9% ....? 點解唔係 6 6 % ?
你分明係度懶準確咁啦 ....對嗎 ?
內文有兩幅巨鯨人? ! 是上一幅抑或下一幅呀 ? !

上面呢幅
我想問啲人係點影到佢哋 ?
唔怕隻UMA見到會攻擊佢哋

下面引用由電腦2006/12/26 03:25pm 發表的內容:
(www.cyberxfiles.com/non-cgi/usr/6/6_1475_28.jpg)
上面呢幅
我想問?人係點影到佢? ?
唔怕隻UMA見到會攻擊佢?
點樣拍攝 ? 我就不清楚了 !
並不是身體龐大便會有攻擊性 , 抹香鯨
也不會胡亂攻擊船隻呀。
大型生物中總有些是例外而不具攻擊性 ....

盟友,,很久沒見了/3\"....最近論壇情況如何呀??
終於有南極鯨人懷疑片段啦!!
我先講講片段一..片裡的物體很像數碼暴龍的朱古力獸XDDD~
         可能造片段是偽造的..找一個人形物體放在水裡,,然後進行拍攝...
而第二個片段..我看不見什麼人形物體,,只見一舊東西在郁動,而且在發光...

下面引用由sgrlto2006/12/26 05:01pm 發表的內容:
盟友,,很久沒見了/3\"....最近論壇情況如何呀??
終於有南極鯨人懷疑片段啦!!
我先講講片段一..片裡的物體很像數碼暴龍的朱古力獸XDDD~
         可能造片段是偽造的..找一個人形物體放在水裡,,然後...
多了一點點『生面口』的會員 .....
這 UMA 不似被咬得剩下三兩條觸鬚的巨型
魷魚嗎 ? 我覺得有點像呀 ! , 瀕臨死亡階段 ,
所以死下死下咁慢慢浮游 .....
小說中的你近排有『斷背』....去看看 ..喔 ....XD∼

原來這就是南極鯨人,今天總算見識到了!
第一段影片,可以清楚看到一個物體。
第二段就有點模糊,但還可以看出一點樣子。

下面引用由chung12192006/12/25 07:59pm 發表的內容:
LBSALELBSALE_________________________________________
chung1219~~好耐無看大人收費文章!何解我2條片看不到?麻煩指引!

下面引用由soso1282006/12/27 05:12am 發表的內容:
chung1219~~好耐無看大人收費文章!何解我2條片看不到?麻煩指引!
我估應該和台灣地震有關 , 看不
到其他國家的網頁。
但我又睇到噃 ! 我現在用的不是
網吧電腦都看得到 , 妳部電腦似
乎係時候要換 .....

下面引用由jiann-chin2006/12/26 10:06pm 發表的內容:
原來這就是南極鯨人,今天總算見識到了!
第一段影片,可以清楚看到一個物體。
第二段就有點模糊,但還可以看出一點樣子。
我記得閣下 , 好奇心亦重的人。
喂 ∼ 別誤會 ! 未肯定牠是什麼呀 !
我只是擺這兩段短片出來討論一下 , 所以亦
有可能短片是假的。
論壇的資料並不一定是真的才可以 post , 並
不同放在外面的網頁檔案資料啊 !

管理員按:無意義回覆。