返回列表 回復 發帖

[原創]【2006 年,成功攝下傳說中...『吸血人形卓柏獸』現身的錄影片】

下面引用由chung12192006/10/24 05:38pm 發表的內容:
既然妳沒有付費便沒有在這裡資格發言 !
還有小心妳的說話 , 呃 $ ? 我出這篇文章是為了誰呀 ? 下 ?
你之前的確post錯o左野wor! ???? 我點知你最終的目的是為o左o羊!?  網上成日有人博出名
o架la!  呢度又試過有人o厄網$!  試過好多次未睇comments就付網$!  睇見都怕, 唔通真係追討咩?!
在你未作出更之前 & etc, 有冇資格發言唔係你話過lor!  唔駛"gum"火呀??  
你都要小心你的說話lor!

[原創]【2006 年,成功攝下傳說中...『吸血人形卓柏獸』現身的錄影片】

下面引用由Kaiserin2006/10/24 10:13pm 發表的內容:
你之前的確post錯o左野wor! ???? 我點知你最終的目的是為o左o羊!?  網上成日有人博出名
o泵b你未作出更之前 & etc, 有冇資格發言唔係你話過lor!  唔駛"gum"火呀??  
你都要小心你的說話lor!
我 post 錯o左野又點呀 ?
駛乜妳講 ? 我唔知咩 ?
妳有付費睇過咩 ?
無的話留什麼言呀 ?
我小心自己那一句說話呀 ?
妳無端端加哩個字『gum 』響度係咩意思 ?
哩度係用來討論 , 唔係俾妳 post  無關的說話。
我求出名 ? 真可笑 ! 妳對我認識似乎不多 !
我求名的話點會在其他論壇不見我名字呀 ! ?
我沒資格 ? 可笑 ! 我有資格可以隨時刪晒妳
哩 d 不知所謂回覆添呀 !

下面引用由chung12192006/10/25 09:10am 發表的內容:
我 post 錯o左野又點呀 ?
駛乜妳講 ? 我唔知咩 ?
妳有付費睇過咩 ?
無的話留什麼言呀 ?
...
冇意引發罵戰, 但你的態度真有問題!  在其他post, 人地post意見, 你又話人唔o岩!  你自己玩埋去!  我知你有權delete我, 但又如何?  我亦冇興趣再在這裡流連!

下面引用由Kaiserin2006/10/25 12:48pm 發表的內容:
冇意引發罵戰, 但你的態度真有問題!  在其他post, 人地post意見, 你又話人唔o岩!  你自己玩埋去!  我知你有權delete我, 但又如何?  我亦冇興趣再在這裡流連!
一句『呃 post』! 又無端端加哩個字
『gum 』響度 ....叫無意引發罵戰 ?
說了這麼多有問題的說話的妳現在才
說無意引發罵戰 ?
我一時大意 , 妳竟話我呃 post ! 誰態
度有問題 ! ? 米飯已通知了我 ! 何需一
個無付費的妳出聲 ?
既然係廢話要刪又有什麼問題呀 ?
我暫時不刪的原因是給其他人看到底
是誰的態度真有問題 !!!!!
2003註冊的會員去看看版規吧 !
人地 ? 怎樣我也是跟文章內文有關的
『討論』, 妳呢 ?
妳無興趣亦無需跟我說 , 無人會挽留妳。

整番咪靚仔晒lor,之前d野我收番。

下面引用由Kaiserin2006/10/24 01:46pm 發表的內容:
wow, 又一呃$之作!  好彩冇落搭!
其實你睇都未睇過就話人呃錢就真係有d奇怪, 一向chung post 的東西都好好看, 資料好足, 可能一時失手, 都唔好話人呃錢嘛, 而且此網頁的錢又唔係真的, 那用咁緊張! 下次睇左真係唔好先出聲嘛!
山洞的東西看似很細, 除左隻白色牙狀物, 其他都唔太清楚, 其實會唔會係隻灰兔來的, 又或者係隻哨牙的灰狼,

下面引用由rttkamet2006/10/25 03:37pm 發表的內容:
其實你睇都未睇過就話人呃錢就真係有d奇怪, 一向chung post 的東西都好好看, 資料好足, 可能一時失手, 都唔好話人呃錢嘛, 而且此網頁的錢又唔係真的, 那用咁緊張! 下次睇左真係唔好先出聲嘛!
山洞的東西看似很?..
很久沒有對話了 ....盟友∼
況且當我知道第一時間換上正確的短
片 , 話我呃 $ ....? 荒謬 !
話我為搏出名至出文章就更荒謬 !
我早已說 200 篇之後唔出 , 但不止一個
會員要求我繼續 , 所以我才繼續出 , 我
是為了這裡的會員才出文 ....
我重複細心看到這生物體的確是綠色啊 !
所以我才沒有估是兔 ......
除非世上有綠色的兔 .... 喔 ....

首先~影片看不到唷=3=(唔知係唔係我pc問題)
睇相個度~那支東東不太清楚~感覺好似個d蜥蝪企左o係身=3=
總之都係覺得係外星實驗o既剩餘物=0=

下面引用由MiKe2006/10/25 11:31pm 發表的內容:
睇相個度~那支東東不太清楚~感覺好似個d蜥蝪企左o係身=3=
多謝閣下的回覆 ∼^^
看不到 ? 對呀 ! 的確有部份型號的電腦是看不
到這種視頻 , 我處身的網吧中有部份電腦亦是
看不到 , 不是電腦出了毛病 , 是型號問題。
我在文中用連結形式 , 你在文中下方找來看吧 ! ^^
我個人覺得都好似係蜥蝪人 , 我看到牠的腳 , 但
要落足眼力看 .....

下面引用由MiKe2006/10/25 11:31pm 發表的內容:
係比較唔清楚架啦!!
話晒人地都係山洞呀麻^~^
我還是覺得山洞裡的是機械人XDD~你不覺得洞裡物的動物很"距速"嗎?