返回列表 回復 發帖

[原創]【兩男勇擒 .... 激戰吸血飛蜥人】

睇完呢個post我就覺得呢種生身係唔野少...
正如樓上既大大所講...如果d動物比佢地吸晒d血....咁下一個咪係人類囉....
咁睇黎呢d生物對我地真係造成好大威脅啦....好彩香港仲未發現有呢d生物出現姐...

下面引用由晨曦之星2006/10/21 05:15pm 發表的內容:
哇 那幅變身後和變身前居然和地球神秘世件簿2的一模一樣 難道說書中所說為了適應地球環境而改變DNA的外星人 就是這個? 但是為什麼外星人到地球來要幹嘛?
地球神秘世件簿2 ....?
邊度有得買呢 ? ?
我認為這些可能是外星人或地球科
學家的『傑作』.....
或許兩者的目的都是一時屁股痕 ......

下面引用由Cherry∼*2006/10/21 09:13pm 發表的內容:
睇完呢個post我就覺得呢種生身係唔野少...
正如樓上既大大所講...如果d動物比佢地吸晒d血....咁下一個咪係人類囉....
咁睇黎呢d生物對我地真係造成好大威脅啦....好彩香港仲未發現有呢d生物出現姐...
飛蜥人的確利害十分 !
暫時有關牠的出沒地點都是在歐洲、前蘇
聯 , 不過遲 D 就唔敢講喇。

世界真的無奇不有 這種事情只有在電影看的到 看來以後那種外星生物的電影我要改變一下我的心態了 我們的地球怎麼了 怎會有這種東西啊 天啊

下面引用由dejavu2006/10/24 06:08pm 發表的內容:
世界真的無奇不有 這種事情只有在電影看的到 看來以後那種外星生物的電影我要改變一下我的心態了 我們的地球怎麼了 怎會有這種東西啊 天啊
什麼 ? 改變一下心態了....?
那即是代表以前的你不太相信此種事 .....
或許這飛蜥人不是外星生物 , 是地球的突變體生
物 , 不過是哪一種也夠離奇了。哈哈 ∼
你有沒有看過我另一篇『墨西哥飛魔襲警事件』?
比起這篇文的內容更離奇誇張 , 快去看看 !

下面引用由蕭塞豐乳中2006/10/18 04:02pm 發表的內容:
如果飛蜥人D皮硬到刀槍不入呢?????其實個案個兩個男的點解唔拿武器先上去捉呢,徒手捉好不智喔!
應該唔係刀槍不入的
因為我記得有一件案件...好像是蜥蝪人受傷了!...
記億中......又好像是新澤西惡魔呢-3-"

下面引用由sgrlto2006/10/27 06:17am 發表的內容:
應該唔係刀槍不入的
因為我記得有一件案件...好像是蜥蝪人受傷了!...
記億中......又好像是新澤西惡魔呢-3-"
要新澤西惡魔受傷都好難 , 傳說中的牠懂
穿越空間 , 都唔知點至淝得中佢 .....

下面引用由chung12192006/10/27 10:31am 發表的內容:
要新澤西惡魔受傷都好難 , 傳說中的牠懂
穿越空間 , 都唔知點至淝得中佢 .....
唔係話上次新澤西唔小心穿越空間果時
不小心受傷了嗎??,,死啦!開始亂了!

下面引用由sgrlto2006/10/27 01:20pm 發表的內容:
唔係話上次新澤西唔小心穿越空間果時
不小心受傷了嗎??,,死啦!開始亂了!
是否那次槍擊事件呀 ?
那疑犯不是新澤西惡魔 , 而好像是
飛魔或飛蜥人 ......

If I saw it , I might use a stick hit it's head from behind it. After it cannot move, i will take it to the government.