返回列表 回復 發帖

你們返邊間教會?

本人是返五旬節聖潔會永光堂。
你們呢? 可否說一說? 不用怕吧!!
大家都是神的兒女麻!!
檔案區相關檔案
人魚傳說
網上流傳深海人魚深海片段
2014年5月18日,英國《星期日鏡報》報導,有科學家乘坐深水潛艇在格陵蘭海底914米(3,000呎)深處跟疑似美人魚物體近距離相遇。該段短片甫開始,只見一名船...
英國猛鬼檔案
阿婆怪病似撞邪 床上浮現男人樣
英國西約克郡一名婦人因年紀老邁、視力衰退,而患上稱為邦納症候群(Charles Bonnet syndrome)黃斑病變,因此經常出現幻覺,情況有如見鬼一樣。8...
美國猛鬼檔案
商店閉路電視直擊靈異事件無影鬼手推跌玻璃...
美國新罕布什爾州一家商店發生鬧鬼事件,閉路電視拍到一個蛋糕盤的玻璃蓋子,在無人觸碰的情況下離奇地由桌面摔落地(圖)。這宗鬧鬼事件是在上周一發生,當時店員博伊德離...
神秘天坑之謎
英國發現30米神秘深坑
世界各地經常無故出現神秘天坑,2014煉08月24日英國《每日郵報》報導,英格蘭中部山區,出現「深不見底」的巨大洞口,目擊者形容天坑「不斷擴大」。居於英格蘭中部...
討論區相關主題
神秘的佛陀文字----梵文
五款染髮劑有毒損健康
**1人變心5個die **
[認真討論]聖經中的鬼附與精神病的分別

你們返邊間教會?

永光堂~?係咪近樂富GE?
我之前返過教會,唔記得左咩名LU...成棟樓大大間GE~

你們返邊間教會?

下面引用由百葉窗2007/01/01 05:02pm 發表的內容:
永光堂~?係咪近樂富GE?
我之前返過教會,唔記得左咩名LU...成棟樓大大間GE~
係呀! 咁點解你唔keep住返既??
你而家又有冇返其他教會呀??

你們返邊間教會?

下面引用由lonelymoon2007/01/01 07:30pm 發表的內容:
係呀! 咁點解你唔keep住返既??
你而家又有冇返其他教會呀??
可能係我luc底luc得多.... = ="佢地冇聯絡我好耐lu...
最初係朱古力(no money)叫我返既,唔知你識唔識佢呢?

你們返邊間教會?

下面引用由百葉窗2007/01/02 00:37am 發表的內容:
可能係我luc底luc得多.... = ="佢地冇聯絡我好耐lu...
最初係朱古力(no money)叫我返既,唔知你識唔識佢呢?
唔識呀! 記唔記得佢係邊家??
你既意思即係如果佢地再叫你返,聯絡你,你會返嗎??

你們返邊間教會?

下面引用由lonelymoon2007/01/02 01:00am 發表的內容:
唔識呀! 記唔記得佢係邊家??
你既意思即係如果佢地再叫你返,聯絡你,你會返嗎??
我剩係記得"利未"呢兩個字炸...
已經係三四年前既事,我諗我唔會再返∼
唔係話基督教唔好.只不過我依家中六,想有多d時間∼

你們返邊間教會?

下面引用由百葉窗2007/01/02 01:19am 發表的內容:
我剩係記得"利未"呢兩個字炸...
已經係三四年前既事,我諗我唔會再返∼
唔係話基督教唔好.只不過我依家中六,想有多d時間∼
咁....到你讀完書,希望你真係會搵教會返啦!!
因為始終感到有點可惜,原本有一個好好的機會相信唯一的主宰呢!

你們返邊間教會?

基督教基恩會荃灣堂,一開始就係返呢間.