返回列表 回復 發帖

[原創]【兩男勇擒 .... 激戰吸血飛蜥人】

下面引用由蕭塞豐乳中2006/10/18 04:02pm 發表的內容:
如果飛蜥人D皮硬到刀槍不入呢?????其實個案個兩個男的點解唔拿武器先上去捉呢,徒手捉好不智喔!
飛蜥人身高只不過大約 5 尺 , 邊一個會
諗到佢會咁堅喎 ?
如果要去搵武器 , 搵得o黎 .... 轉頭飛蜥
人都可能飛走啦 ! 咁就見財化水囉 .....

我好佩服2個鬼佬勇氣,但他們這樣捉他好像太魯莽了......
如果是我遇到卓帕卡布拉,我會先拍下牠的照片(雖然捉實物值錢好多,但有照片也不錯了)

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由濕地狼人2006/10/18 09:50pm 發表的內容:
我好佩服2個鬼佬勇氣,但他們這樣捉他好像太魯莽了......
如果是我遇到卓帕卡布拉,我會先拍下牠的照片(雖然捉實物值錢好多,但有照片也不錯了)
你 .....你 ......絕對係穩陣絕頂派傳人 , 但
假如閣下剛巧沒有相機在身 , 那麼便空
手而回了 .......
如果是我的話 , 我絕對不會這情況發生
在自己身上 , 我老虎蟹都照上 , 我本身
一向對 UFH 一族有興趣 , 所以我事前
會有所覺悟 ....XD∼

下面引用由chung12192006/10/18 05:14pm 發表的內容:
飛蜥人身高只不過大約 5 尺 , 邊一個會
諗到佢會咁堅喎 ?
如果要去搵武器 , 搵得o黎 .... 轉頭飛蜥
人都可能飛走啦 ! 咁就見財化水囉 .....
都識話距係飛蜥人啦,唔係地球上正常生物,而且吸血的,可想而知凶狠程度有幾多,隨手係地下拿碌粗D的樹枝都好啊.

變身前
變身後
我覺個兩個佬,好傻
明知打不過,有要打=.=""
帶支槍殺槍還有用吧!!!
我估下次個兩佬會帶槍吧!!!!!!!!!!=.=""

下面引用由蕭塞豐乳中2006/10/19 09:49am 發表的內容:
都識話距係飛蜥人啦,唔係地球上正常生物,而且吸血的,可想而知凶狠程度有幾多,隨手係地下拿碌粗D的樹枝都好啊.
如果只有一個人就好可能會去搵武器 , 可
惜就係當時因為有兩個人 , 多一個人壯膽
以致輕敵 , 諗住二對一就無有怕的心理 ....
所以就出事了。

下面引用由chan12006/10/19 04:53pm 發表的內容:
變身前
(image.lik-sang.com/images/170/figure-chupacabra.jpg)
變身後
(www.mccrecords.com/Chupa-cristart.com2.jpg)
...
什麼變身前和變身後呢 ? 整容廣告嗎 ? 哈∼
佢地兩個怎會是『明知打不過 , 有要打 』?
你睇錯文嗎 ? 他們就是不知道牠的利害才
招惹牠啊 !
我不覺得他們傻 , 就算因此受傷也是值得
的 , 捉到就和味囉 !

下面引用由chung12192006/10/19 05:10pm 發表的內容:
什麼變身前和變身後呢 ? 整容廣告嗎 ? 哈∼
佢地兩個怎會是『明知打不過 , 有要打 』?
你睇錯文嗎 ? 他們就是不知道牠的利害才
招惹牠啊 !
...
睇錯sorry=.=""
不過,已知道有這類型卓柏獸
不帶槍,只能說真大擔=.=""

下面引用由chan12006/10/19 05:21pm 發表的內容:
睇錯sorry=.=""
不過,已知道有這類型卓柏獸
不帶槍,只能說真大擔=.=""
我相信他們下一次不會再亂來 , 但之後
能否再次有機會近距離接近飛蜥人 , 好
可能未必再有 .....

哇 那幅變身後和變身前居然和地球神秘世件簿2的一模一樣 難道說書中所說為了適應地球環境而改變DNA的外星人 就是這個? 但是為什麼外星人到地球來要幹嘛?