返回列表 回復 發帖

[原創]【鑽臉怪虫、足以殺死你...真實鑽腦 / 頭不明怪虫.附2短片】

下面引用由mailking2007/03/04 02:43am 發表的內容:
如果係真既,果d人點生活呀?食食?飯跌條蟲...唔係....跌渣蟲落?,仲有側邊d人...嘩!!!!
換轉係我,我都唔知會點,一係就傻,唔係就死......你都咪話唔驚!!!
應該唔會咁『牙煙』無啦啦食食下
飯就跌落o黎咁恐怖 , 事關要鉗佢出
來都唔易。

[原創]【鑽臉怪虫、足以殺死你...真實鑽腦 / 頭不明怪虫.附2短片】

下面引用由chung12192007/03/03 08:10pm 發表的內容:
收到 ! 禽晚跟鐵人風傾到  爆棚 , 今
朝至知道 ! 多謝提點  ~
你話 ....你怕生虫 ? ! 你快 d 吐口水講過 ! 大
吉利是 ~ 哈哈∼
吐吐~吐了!!
我想如果這條大蟲在腦裡生蛋.....
想不到的後果啊~0~"
食清腦裡的腦漿...受害者會隨時死亡呀!

下面引用由sgrlto2007/03/04 11:47am 發表的內容:
吐吐~吐了!!
我想如果這條大蟲在腦裡生蛋.....
想不到的後果啊~0~"
食清腦裡的腦漿...受害者會隨時死亡呀!
你又試講埋晒 D 唔吉利的說話 , 今次唔止
要吐口水講過 , 仲要痾篤尿講過 .....XD∼

下面引用由chung12192007/03/04 06:47pm 發表的內容:
你又試講埋晒 D 唔吉利的說話 , 今次唔止
要吐口水講過 , 仲要痾篤尿講過 .....XD∼
-0-"".....滴滴滴..完事
不如言歸正傳吧-3-其實點解個頭會
生蟲呢??我電視看過有些人在山溪
渴水之後生病..然後就會有些蟲仔在
體內...有些生在腳指公..腳底都有-3-"
超嘔心

下面引用由chung12192007/03/04 03:01am 發表的內容:
滴x灌 .......個窿 ? 之後咁點呢 ? 禁
低個頭等條虫跌出來 ?
個窿都唔知道有幾深 , 如果隻虫係
裡面掙扎 , 可能痛死個女人 ......
滴x灌個窿,同條蟲沖涼,
等佢"?"個頭出黎時鉗走佢.
如果隻虫係裡面掙扎 , 可能會痛死個女人,
但係要好返,係要辛苦小小.
(不過如果係我生,麻煩麻醉左我先,我怕痛........XD)

下面引用由sgrlto2007/03/04 09:22pm 發表的內容:
-0-"".....滴滴滴..完事
不如言歸正傳吧-3-其實點解個頭會
生蟲呢??我電視看過有些人在山溪
渴水之後生病..然後就會有些蟲仔在
...
短片中有像描述她在塘度游水 , 之後
就咁就『領晒o野』, ....亞 .....亞門 ∼
我都唔明條虫點上到頭頂 ....
腳板底都生虫 ? 條虫一定『喱』得好
入 , 否則會被踩偏。
我小學二、三年班都試過生虫 , 大便
有時會有虫 .....嘔 ...喔 ~

下面引用由lastraven2007/03/05 03:51pm 發表的內容:
滴x灌個窿,同條蟲沖涼,
等佢"?"個頭出黎時鉗走佢.
如果隻虫係裡面掙扎 , 可能會痛死個女人,
但係要好返,係要辛苦小小.
...
如果本著長痛不如短痛的話 , 滴露唔得就用
殺虫水 .....嗚 ....痛 ...疼 ....哎呀 ~
似乎那條虫搵錯了主人 , 你又有愛心又肯幫
佢沖涼 , 條虫搵到你 ....佢就幸福囉 ! XD∼

下面引用由chung12192007/03/05 06:13pm 發表的內容:
如果本著長痛不如短痛的話 , 滴露唔得就用
殺虫水 .....嗚 ....痛 ...疼 ....哎呀 ~
似乎那條虫搵錯了主人 , 你又有愛心又肯幫
佢沖涼 , 條虫搵到你 ....佢就幸福囉 ! XD∼
我想問下d蟲係個個人都有的嗎= =?
如果有我會即刻去洗面.......
殺虫水係最有效既殺虫方法.....
其實點解唔叫醫生開杜虫藥呢?唔會有d未必死?
留番一兩條做後著嗎XD

下面引用由柴人2007/03/05 06:21pm 發表的內容:
我想問下d蟲係個個人都有的嗎= =?
如果有我會即刻去洗面.......
殺虫水係最有效既殺虫方法.....
其實點解唔叫醫生開杜虫藥呢?唔會有d未必死?
...
我都好想知是否個個人都有 , 如果有的
話 , 我都想試下搽果 D 野o係塊面。

下面引用由chung12192007/03/05 06:07pm 發表的內容:
短片中有像描述她在塘度游水 , 之後
就咁就『領晒o野』, ....亞 .....亞門 ∼
我都唔明條虫點上到頭頂 ....
腳板底都生虫 ? 條虫一定『喱』得好
...
啊...會唔會係水塘那些吸血的蟲蟲呢??
那些蟲蟲吸血可能會放一粒蛋係你身上
然後越來越多...嘔~
我以前都有係水塘到玩過-3-"有好多水校剪
仲有d蟲蟲係池底郁郁下~ -~"..好彩我無傷口