返回列表 回復 發帖

[原創]【2006 年,成功攝下傳說中...『吸血人形卓柏獸』現身的錄影片】

睇到有d 野係入面郁下郁下咁囉...
但係又睇唔到係d咩=.=
但係段片影得咁隱定...
唔似係即場發現立刻拍下來
像是早有準備的拍攝喔@@"

[原創]【2006 年,成功攝下傳說中...『吸血人形卓柏獸』現身的錄影片】

唔係太清楚jar....
如果係真.....保密係岩....你知道這會造成人潮架...嚇走那隻怪物架...

下面引用由tobeymaguire2006/10/27 08:06pm 發表的內容:
睇到有d 野係入面郁下郁下咁囉...
但係又睇唔到係d咩=.=
但係段片影得咁隱定...
唔似係即場發現立刻拍下來
...
他們到那裡的確是為了拍攝 , 當時他
們看到那些洞旁像人臉的怪石才無意
中拍到哩隻神秘生物。

下面引用由ChinaAimar2006/10/28 00:11am 發表的內容:
唔係太清楚jar....
如果係真.....保密係岩....你知道這會造成人潮架...嚇走那隻怪物架...
多謝閣下的回覆 ∼^^
一來就如妳所說怕引起人潮 .....
二來......我估佢地想自己親自捉哩
隻不明生物 , 因為牠的研究價值遠
超過『狗型.卓柏卡布拉』......
賣俾科學家無本生利隨時搵唔少 $$$$ .....

下面引用由Kaiserin2006/10/24 01:46pm 發表的內容:
wow, 又一呃$之作!  好彩冇落搭!
依條友
冇睇過,係唔係呃POST,就豈度亂講
真是,豈度點火頭
chung1219 D 文章冇呃成份,資料足
之不過,有時 D 真係幾呃人=.=""[說實話]
果隻野,好此兔仔
是兔仔卓柏獸!??

下面引用由chan12006/10/28 10:32pm 發表的內容:
依條友
冇睇過,係唔係呃POST,就豈度亂講
真是,豈度點火頭
chung1219 D 文章冇呃成份,資料足
...
我出了這麼多 Post ,  2 7 6 篇怎可能要
求我每一篇也能令每一個會員滿意 ?
這簡直是苛求。
你形容此人一 d 都唔過份 , 佢又用英
文音粗口 , 有時一句說話就可以看得
出一個人的教養有多少 ....
兔形卓柏獸 ? ? 有趣的推想 , 但突變
到竟然是綠色 , 似乎有點兒那個 .....

我完全睇到有咩囉
剩係睇到一個好似人影既野!~對眼識發光既

下面引用由阿bee2006/10/29 03:48am 發表的內容:
我完全睇到有咩囉
剩係睇到一個好似人影既野!~對眼識發光既
對眼識發光 ? 不是吧 ? !
我沒有留意這一點? ! 喔 .....我
要去返睇多一次。

我看到有d野,但係以個度咁黑真係唔係咁易看到.如果說估計嘰話似係兔仔多d,不過又好似看到綠色毛.....不過以咁黑嘰地方又好似看唔到....又無理由會看到綠色毛...除非佢D毛會有少少螢光..至於果2只牙真係又好難定論,因為唔係拍得好清楚,我都係唔係好定係點......不過呢只野嘰表現並唔自然..佢應該會好敏感先係架..而且又係日頭同理有人係度喎..

更正下:綠色嘰好似係皮膚多過似毛.