返回列表 回復 發帖

[原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由TomHomc2007/05/26 10:50pm 發表的內容:
睇黎「果2把刀」俾小卓子塗上毒藥...
點解係蚊呢??吸血蝙蝠唔得咩= =!?
手槍呀...機關槍果d可能打唔入小卓子d皮(鐵布3 = =!?)
睇黎都用火箭炮先得(要0距離喎...咁先爽架XD)...即使唔得要可以炸走佢
...
火箭炮重要零距離......no la
隨時炸埋自己,同埋一定要留番佢條屍,
到時可能一夜成名

[原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/27 02:31am 發表的內容:
火箭炮重要零距離......no la
隨時炸埋自己,同埋一定要留番佢條屍,
到時可能一夜成名
炸到自己都唔緊要...一定冇被擊中ge小卓子咁傷...
而且0距離就一定可以撃中(瞬移除外= =")
仲有...火箭炮有後坐力...咁好彩炸唔中佢...
都可以利用後坐力...拉距離補彈= =+

If  I lived in that village, I would use weapons such as gun, knife or stick to kill that creature when it appear. I think that creature just like a thief. Because thief ususally steal something without notice.That creature has the smilar behaviour as the thief.

下面引用由xiaoxiao192007/05/28 09:01am 發表的內容:
If  I lived in that village, I would use weapons such as gun, knife or stick to kill that creature when it appear. I think that creature just like a thief. Because thief ususally steal something w ...
我記得你哩位會員 , 因為你一向都
好兇悍 ....
使用武器例如槍、刀或者棍去擊殺
那人形怪物 ?
你屋企都好多「架生」喎!
完全有隨時打杖的準備咁如果遇上
牠都穩陣 D .....

下面引用由sgrlto2007/05/29 08:14pm 發表的內容:
用火箭炮可能會將隻吸血獸變做灰,,,
諗起個可憐樣都/_____\"
如果我是當地村民..我一定諗好多計活捉佢
係喎~活捉佢俾人參觀,
收入場費賺番筆...正﹗

唔吃羊的肉,只飲血
好大哂喎 !
點解啲村民唔試下組織一隊"吸血飛蜥人狩獵隊"
用死左既羊既皮扮羊混入啲羊群,最好帶埋麻醉槍
等佢吸緊血既時侯 ..... 用麻醉槍打落佢身體

下面引用由電腦2007/05/31 04:48pm 發表的內容:
唔吃羊的肉,只飲血
好大哂喎 !
點解啲村民唔試下組織一隊"吸血飛蜥人狩獵隊"
用死左既羊既皮扮羊混入啲羊群,最好帶埋麻醉槍
...
扮羊呢個主意都唔錯,就由你來扮羊做餌,
等牠麻醉葯發作後我就同顧問大大& sgrlto活捉牠,
順便幫你收埋條乾屍.....嘿

下面引用由克斯頓2007/05/29 08:57pm 發表的內容:
係喎~活捉佢俾人參觀,
收入場費賺番筆...正﹗
仲俾人參觀?!肯定有MIB出馬捉
佢 , 甚至連你都捉埋。
梗係拿拿聲搵'' 買家 '' 啦 ! 如果有相熟
朋友係生物學家就更好 ! 即刻交俾佢
抽取DNA , 留番一條 '' 後著 '' ......

下面引用由電腦2007/05/31 04:48pm 發表的內容:
唔吃羊的肉,只飲血
好大哂喎 !
點解?村民唔試下組織一隊"吸血飛蜥人狩獵隊"
用死左既羊既皮扮羊混入?羊群,最好帶埋麻醉槍
...
組織一隊飛蜥人狩獵隊?
梗係有啦!但每一次行動既收場都
係 '' 食白果 '' ....嗚~

下面引用由克斯頓2007/05/31 05:30pm 發表的內容:
扮羊呢個主意都唔錯,就由你來扮羊做餌,
等牠麻醉發作後我就同顧問大大& sgrlto活捉牠,
順便幫你收埋條乾屍.....嘿
找他也不錯 , 他應該都是好孩子來的 , 但
你求神拜佛都要望『 電腦 』會員成功引
卓柏吸血獸人'' 蒲頭 ''  ! 否則你的下場會
如何 , 則不言而喻矣 ....嘰嘰~