返回列表 回復 發帖

[原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/29 08:14pm 發表的內容:
用火箭炮可能會將隻吸血獸變做灰,,,
諗起個可憐樣都/_____\"
如果我是當地村民..我一定諗好多計活捉佢
咁我用ge彈頭係水力炸彈囉...
用水ge衝擊力整昏佢...
再唔係就用電槍!!唔係近距離果隻...
而係射d強壓電出黎ge電槍!!
強度又可以自己教...唔怕電到小卓子成左做碳= =+

[原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

我也有看過類似的東西
就好像是一個很像袋鼠的東西還是什麼
也是喜歡殺動物
總之先謝謝你的分享囉 ^^

下面引用由chung12192007/06/02 07:40pm 發表的內容:
仲俾人參觀?!肯定有MIB出馬捉
佢 , 甚至連你都捉埋。
梗係拿拿聲搵'' 買家 '' 啦 ! 如果有相熟
朋友係生物學家就更好 ! 即刻交俾佢
...
如果要揾買家的話,
你一定是我的首選,
因為你係顧問大大,
到時最多收你平D^^

下面引用由chung12192007/06/02 07:47pm 發表的內容:
找他也不錯 , 他應該都是好孩子來的 , 但
你求神拜佛都要望『 電腦 』會員成功引
卓柏吸血獸人'' 蒲頭 ''  ! 否則你的下場會
如何 , 則不言而喻矣 ....嘰嘰~
唔使驚,一日唔得就兩日,
兩日唔得就三日,總有一蒲頭,
都唔得既咁我唯有......返屋企~哈哈^^

下面引用由TomHomc2007/06/02 10:48pm 發表的內容:
咁我用ge彈頭係水力炸彈囉...
用水ge衝擊力整昏佢...
再唔係就用電槍!!唔係近距離果隻...
而係射d強壓電出黎ge電槍!!
...
用電槍﹖我驚小卓子成身毛唔過電,
到時你要叫住救命黎走喎~

下面引用由克斯頓2007/06/03 06:35pm 發表的內容:
用電槍﹖我驚小卓子成身毛唔過電,
到時你要叫住救命黎走喎~
咁我用多拉h夢ge空氣炮囉...
又唔痛...又可以「炸飛」or「炸昏」佢...
再唔ok就開啟我ge「直死之魔眼」...
唔洗1秒...將可憐ge小卓子斬成「人」棍= =+

dtyjdytjdtjtj

【無意義回覆】
ABC
我記得我係youtube到c過佢果d肉有d蒼蠅係到好嘔心