返回列表 回復 發帖

[原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

記得那天晚上
我在一個偏僻的地方飲酒,之後我想回家.可是當時太晚,沒辦法坐火車.當時太累之下,只好在地上睡起覺來.
可是我我醒了後,我發覺我醒來的時候的地方跟一開始睡覺時的地方相差6-7metres左右.因為我睡的時候是在給路人過馬路的地方右邊盡頭,可是當我醒了後居然在左邊盡頭.
P.S
當晚我肯定自己沒有飲醉,我只飲了一點點.
其實我不太時常去飲酒,只是當時發生了一些事情令我很不開心.所以飲了點酒.
而我本人沒有夢遊的病,所以實在有點奇怪^_^"
不過有一點我肯定時我當時沒有飲醉跟一開始睡的地方是右邊,可是醒了後居然是左邊
一_一"

檔案區相關檔案
靈異新聞
美軍「目擊」UFO襲塔利班
塔利班武裝分子不時策動恐襲,難道連外星人都看不過眼?美國海軍陸戰隊本年3月在阿富汗阿薩達巴德,拍到疑似不明飛行物體(UFO)攻擊塔利班基地(圖)。片中的飛行物體...
靈異新聞
農田驚現UFO?靈異燈光半空飛
在美國密西西比州,一對夫婦在農田,裝設了紅外線攝影機,希望拍下鹿隻的蹤影,但卻意外拍下了靈異影象,一對像車頭燈的燈光,從半空照射下來。照片的拍攝時間,是2月16...
UFO與外星生物
以色列的外星人屍體
根據法新社報導,以色列也有類疑是外星人屍體出現的報導:1996年2月22日,以色列北部亞克市外阿席忽村一名農婦,在她家外面發現一個活生生、有手、有腳、有眼睛而沒...
神秘的美國51區
[新聞資訊]克林頓曾派幕僚到「51區」查...
美國前總統克林頓於2014年4月2日,接受《美國廣播公司》一個深夜清談節目《Jimmy Kimmel Live》,回應主持人金梅爾(Jimmy Kimmel)問...
討論區相關主題
[原創]【白天飛碟擄走母牛.51區外星屠宰場.兩段錄影片...
【南太平洋篇.附20圖.外星人向神父,牧師揮手打招呼】
我的外星&靈異網站(雖然唔算係一個網)
[思考問題]外星人

[原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

下面引用由thomas2005hk2005/07/14 08:23pm 發表的內容:
記得那天晚上
我在一個偏僻的地方飲酒,之後我想回家.可是當時太晚,沒辦法坐火車.當時太累之下,只好在地上睡起覺來.
可是我我醒了後,我發覺我醒來的時候的地方跟一開始睡覺時的地方相差6-7metres左右.因為我睡的...
是在香港發生的嗎?還是....?
只是睡著前和醒後的地方差距不同嗎?
你說你懷疑遇上外星人....醒後你有感到身體有什麼不適嗎?
如果只是睡著前和醒後的地方差距不同......=_=”
我覺得你應該唔係比外星人搞....似係比鬼搞多d囉∼
(只是我的意見^^”)

對.是在香港發生
給鬼搞?唔會掛=口="
除左睡前醒段差距唔同之外,就係姿勢唔同左
講起O個姿勢好似有D怪.
2隻腳交叉分開一隻,2隻手我唔係甘識用文字打出來.因為我中文唔係甘好
諗諗下個姿態真係有D似電影播外星人捉左之後由高空放下個地球人個姿勢一.一"
給鬼搞?唔會掛...
我O日之後右唔覺自己黑仔左BO

有無唔舒服,我就真係唔記得了
不過記得醒左O陣耳仔有D癢.之後抓左幾下發現有隻INSECT係我耳仔度=口="
除始之外真係唔記得有無有咩唔舒服了
P.S
我本人有D驚INSECT的
所以我以後都唔夠膽周圍訓了一.一"

不過你都有可能遇上外星人都未定ga∼
甘你記唔記得你訓之前ge時間...
同你醒左之後ge時間?
或者你可以比外星人捉左∼個段記憶冇左∼
而家問題係係訓前同醒之後he時間?
而且你訓左...訓覺ge姿勢都控制唔到喎∼

其實...睡醒後的姿勢都唔可以代表d咩∼
總結..我還是覺得你是比鬼搞∼
似電影播外星人捉左之後由高空放下個地球人個姿勢?
沒有關係吧?

呵,其實我都係忽然間諗返起個姿勢有d似電影播d片段d姿勢有d似所以覺得有d想笑^_^
睡o陣跟醒時的時候大約40分鐘到60分鐘左右啦^^"
如果你係問幾點...唔..唔係太記得..好似係夜晚2點幾啦

下面引用由thomas2005hk2005/07/14 09:24pm 發表的內容:
呵,其實我都係忽然間諗返起個姿勢有d似電影播d片段d姿勢有d似所以覺得有d想笑^_^
睡o陣跟醒時的時候大約40分鐘到60分鐘左右啦^^"
如果你係問幾點...唔..唔係太記得..好似係夜晚2點幾啦
有可能遇到外星人∼而且記憶又冇左∼
仍然你覺得遇到外星人∼
不如搵個人幫你催眠la∼

呵=口-"
我諗唔洗掛@_@"
其實我唔係真係覺得真係遇到外星人
只係無聊po下我D經歷給大家睇下QQ
搵人催眠?我真係未諗過~"~
我諗如果我講我屋企人聽我懷疑我遇上外星人要去催眠証實下我諗佢地會話我發神經
=口="
其實我以前係英國讀書O陣都有遇到好似遇到外星人的情況^_^"
不過我我講給我家人知佢地右唔多信一.一"
不過ANYWAY
我都係懷疑,其實我都唔多相信我甘好彩~呵

下面引用由thomas2005hk2005/07/14 08:23pm 發表的內容:
記得那天晚上
可是我我醒了後,我發覺我醒來的時候的地方跟一開始睡覺時的地方相差6-7metres左右.因為我睡的...
我有一個...案例係講一個醉漢被擄去做實驗。
我就快會出你 , 要留意一下啦 !!