返回列表 回復 發帖

[思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

最長時間可以睇到佢5秒多d,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

下面引用由野原•新之助2005/05/16 11:37pm 發表的內容:
最長時間可以睇到佢5秒多d,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
我諗你係睇到其他o既昆蟲或者異象或者你誤解左rods係乜野
有 5 秒時間你睇到, rods已經"飛行"左好遠,
根據rods片段睇出,
rods並唔會o係鏡頭內出現超過一秒

唔係呀....我每次見到佢...比我感覺係佢好似特登想我留意佢咁...
仲有就係一見到佢我成個人唔動得...得眼珠可以動...飛左去我後面之後就唔見左......

下面引用由野原•新之助2005/05/17 11:27am 發表的內容:
唔係呀....我每次見到佢...比我感覺係佢好似特登想我留意佢咁...
仲有就係一見到佢我成個人唔動得...得眼珠可以動...飛左去我後面之後就唔見左......
1-有冇耳鳴?
2-自我意識清楚程度?
3-室內室外?天氣如何?
4-為什麼你知有RODS接近你?
5-當未「發表」RODS時你睇到牠有乜反應?
6-有冇嘗試和牠溝通?
7-平均幾耐見一次?
8-認唔認得係唔係同一「隻」?
9-睇到牠你心情如何?
10-牠走了你心情又如何?
11-什麼情況下見到牠多?
12-除了這裡仲有冇和人講過?
13-家人有冇這「能力」?
14-牠係唔係實體?
15-感唔感覺有「人」主宰其行動?
16-牠係穿透你走還是繞過你走?
簡簡單單問住咁多先...

下面引用由野原•新之助2005/05/16 11:37pm 發表的內容:
既然成日見到, 就影些相來睇下啦...

下面引用由my93942005/05/17 11:37pm 發表的內容:
1-有冇耳鳴?
2-自我意識清楚程度?
3-室內室外?天氣如何?
4-為什麼你知有RODS接近你?
...
有晒

1-2星期入可以見到3-4次  不過係無意中見到....因為你估唔到佢幾時出現!

1-有冇耳鳴?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~成日都有....仲要成日都係一邊耳
2-自我意識清楚程度?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~同平時一樣
3-室內室外?天氣如何?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~室內室外都見過,咩天氣都有
4-為什麼你知有RODS接近你?~~~~~~~~~~~~~~~~自己都唔清楚
5-當未「發表」RODS時你睇到牠有乜反應? ~~~~我次次一見到起個人就唔動得
6-有冇嘗試和牠溝通?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~冇
7-平均幾耐見一次? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~平均2星期可以見到幾次
8-認唔認得係唔係同一「隻」? ~~~~~~~~~~~~~~~~我肯定係同一隻......藍色光好細隻
9-睇到牠你心情如何? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~唔識講...無法形容
10-牠走了你心情又如何? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~想見多陣
11-什麼情況下見到牠多? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~隨時o既
12-除了這裡仲有冇和人講過? ~~~~~~~~~~~~~~~~~冇..........
13-家人有冇這「能力」? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~冇......不過我老豆話見過飛碟同靈界朋友.....
14-牠係唔係實體? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~係
15-感唔感覺有「人」主宰其行動? ~~~~~~~~~~~~有
16-牠係穿透你走還是繞過你走? ~~~~~~~~~~~~~~繞過我

下面引用由野原•新之助2005/05/18 03:17pm 發表的內容:
1-有冇耳鳴?成日都有....仲要成日都係一邊耳>>>係問出現時有冇耳鳴啊...
4-為什麼你知有RODS接近你?自己都唔清楚>>>靈機一觸?
5-當未「發表」RODS時你睇到牠有乜反應? 我次次一見到起個人就唔動得>>>係問未發現RODS時你見到RODS這古怪生物時有乜反應?
6-有冇嘗試和牠溝通?冇>>>為什麼?口問唔得搵心問~「你」是什麼?「你」來自何處?又將會去那處?為什麼令我可以見到「你」...等...
8-認唔認得係唔係同一「隻」? 我肯定係同一隻......藍色光好細隻>>>仲有乜相同特徵?
13-家人有冇這「能力」? 冇......不過我老豆話見過飛碟同靈界朋友>>>陰陽眼?據聞陰陽眼的可以和靈界朋友作一定程度的溝通,不如和老豆和其「朋友」交換一下意見...
15-感唔感覺有「人」主宰其行動? 有>>>點解?
16-牠係穿透你走還是繞過你走? 繞過我>>>好大幅度還是剛剛好繞過?

1.有
4.真係唔清楚
5.覺得佢係龍
6.冇
8.有兩條"蘇"
13.佢平時唔提ed ga wo 仲對ufo有憎恨感.......一問佢佢就好燥.....
15.因為佢好似起心靈上話比我聽.....係無拿拿果隻
16.好大幅度又有 剛剛好繞過都有