返回列表 回復 發帖

[原創]【墨西哥飛魔....引起的停電事件】已換圖

下面引用由柴人2006/03/19 01:13pm 發表的內容:
係囉...........但係..........影佢太危險喇.........可能未影已經被殺...........
仲有........據說佢係之前人類........就算比你影到.........佢都唔會比你囉走部機啦
死都唔俾佢令走,第一時間走去電視台...可能飛魔未玩過相機,因為佢生存左200幾年

下面引用由sgrlto2006/03/19 05:56pm 發表的內容:
咁又係啵,真係吹佢唔帳...豈有此理,幾時先捉到飛魔呀>v<
哩一段資料只得兩個網站曾提到 , 我唔
記得補返上去添 !
出動軍隊都未必可以 , 單人匹馬就更加
無可能 , 飛魔的力度非常強 ....極強 !

下面引用由chung12192006/03/20 00:06am 發表的內容:
哩一段資料只得兩個網站曾提到 , 我唔
記得補返上去添 !
出動軍隊都未必可以 , 單人匹馬就更加
無可能 , 飛魔的力度非常強 ....極強 !
飛魔要叫外星人捉,如果唔係真係可能一世都捉唔到!!
墨西哥真係一個好吸引既地方呀...

下面引用由sgrlto2006/03/20 06:42pm 發表的內容:
飛魔要叫外星人捉,如果唔係真係可能一世都捉唔到!!
墨西哥真係一個好吸引既地方呀...
或者要出動大批海陸空軍....

下面引用由chung12192006/03/20 08:20pm 發表的內容:
或者要出動大批海陸空軍....
所以好難捉到飛魔,我諗墨西哥唔會出動海陸空軍,可能會驚動其他國家的安全