返回列表 回復 發帖

[原創]【士兵槍擊 U.F.H.得克薩斯蝙蝠俠.我看見了死神】

奇怪...我明明有回文阿....怎麼不見了呢=.=??
如果是我的話,我可能會一直看著他吧!
然後看接下來的情況再作打算!(我不會攻擊牠,除非牠先攻擊我)
如果能夠溝通的話是最好囉∼

[原創]【士兵槍擊 U.F.H.得克薩斯蝙蝠俠.我看見了死神】

下面引用由Dragon2006/04/01 01:55am 發表的內容:
然後看接下來的情況再作打算!(我不會攻擊牠,除非牠先攻擊我)
如果回的文是灌水或九唔搭八的話 , 管理
員可以不作通知而刪除該段文。
可能會一直看著他 ? 即是互啤 ? !
小心....可能會過電 !
隨時互望到天光就弊? .....
能夠溝通的話是最好 ? 會把牠當寵物嗎 ?

下面引用由Dragon2006/04/01 01:55am 發表的內容:
唔知邊個管理員咁喜歡刪人回覆,我都刪左少少,講真人地論壇想人回覆多d..kaka
算啦!這個論壇始終都係大論壇,要做好d既..
我都打了好幾段,都一下被刪除,無奈
咁次真係死神再3來了啦...

下面引用由sgrlto2006/04/01 08:25am 發表的內容:
唔知邊個管理員咁喜歡刪人回覆,我都刪左少少,講真人地論壇想人回覆多d..kaka
算啦!這個論壇始終都係大論壇,要做好d既..
我都打了好幾段,都一下被刪除,無奈
咁次真係死神再3來了啦...
你刪回覆還好, 我登文章被刪除, 所以現在不登了, 只回覆算了! 那篇是報導非洲有湖怪, 而且有相片的,

下面引用由rttkamet2006/04/01 02:55pm 發表的內容:
你刪回覆還好, 我登文章被刪除, 所以現在不登了, 只回覆算了! 那篇是報導非洲有湖怪, 而且有相片的,
我都有2篇文章被刪啊!我沒怪論壇管理員....
係啦!你那篇有沒有感想分析那些呀??如果沒有就會被刪呀!!
我就是這樣被刪啦,仲無源無固被扣分添,又不知道是誰扣啊.....
扣分也要寄信給我,在那裡出錯嗎,現在的管理員越來越懶了!
寫封信給我都不行!!︿︿

有報導, 有相, 仲有自己的意見, 但都比人刪除, 真係唔知點解, 可能覺得隻湖怪唔係真, 所以刪除啦! 仲有一張相在給你們欣賞啦! 張相係經過放大的,

另外一張較遠及隻怪已潛回湖中的

下面引用由rttkamet2006/04/01 03:50pm 發表的內容:
另外一張較遠及隻怪已潛回湖中的
哈哈!!小心點呀,小心被人扣分啊!
管理員會說你,要用編輯工能...
我都味睇過,就被人刪左...出師未成,身先死,唉.....
都唔知幾時先可以出到我真正既處男作

下面引用由chung12192006/04/01 02:24am 發表的內容:
如果回的文是灌水或九唔搭八的話 , 管理
員可以不作通知而刪除該段文。
可能會一直看著他 ? 即是互啤 ? !
小心....可能會過電 !
...
我會看著牠是因為我要看牠接下來會有什麼動作!
能夠溝通的話,我會想問他為什麼會變成這樣!
當然是想了解牠囉!

下面引用由Dragon2006/04/01 09:21pm 發表的內容:
我會看著牠是因為我要看牠接下來會有什麼動作!
能夠溝通的話,我會想問他為什麼會變成這樣!
當然是想了解牠囉!
如果牠說:我想跟你做愛,你會什麼辦?
一拳打爆佢??還是...?哈哈∼我只是在假設ja