返回列表 回復 發帖

[原創]【士兵槍擊 U.F.H.得克薩斯蝙蝠俠.我看見了死神】

下面引用由rttkamet2006/04/01 03:48pm 發表的內容:
有報導, 有相, 仲有自己的意見, 但都比人刪除, 真係唔知點解, 可能覺得隻湖怪唔係真, 所以刪除啦! 仲有一張相在給你們欣賞啦! 張相係經過放大的,
我都係啦 , 我篇回復都無灌水 , 突然失蹤 !
或者有人不希望你回應我......? ? !!!
我無記錯哩個生物係出現於非洲 , 事關我
預備出這篇文時.....卻慢了一步 , 被其他會
員出先了 , 呵呵 ∼
其中有一個可能性係.....非洲的大笨象 !

[原創]【士兵槍擊 U.F.H.得克薩斯蝙蝠俠.我看見了死神】

下面引用由rttkamet2006/04/01 03:48pm 發表的內容:
有報導, 有相, 仲有自己的意見, 但都比人刪除, 真係唔知點解, 可能覺得隻湖怪唔係真, 所以刪除啦! 仲有一張相在給你們欣賞啦! 張相係經過放大的,
這圖很像,大象
是不是合成圖,或是人們的錯誤嗎- -
不太相信張照片,是水怪= =""
因為在頭部有一個像大象耳朵的輪廓

但你 post 這些照片是關於水棲 UMA , 而
這篇文是 UFH 啊 !
這篇不是『巨型鱷蛙』 , 這次不能怪人啊 !

下面引用由chan12006/04/02 01:20am 發表的內容:
這圖很像,大象
是不是合成圖,或是人們的錯誤嗎- -
不太相信張照片,是水怪= =""
因為在頭部有一個像大象耳朵的輪廓
有人說是動物園放出來的大象,我有認領左
我都覺得幾似大象啊!有7成似...

下面引用由sgrlto2006/04/02 08:59am 發表的內容:
有人說是動物園放出來的大象,我有認領左
我都覺得幾似大象啊!有7成似...
這個水棲 UMA 的話題要停止呀 !
離晒題 ....唉 ∼ 哩篇文係講 UFH !!!

呢排要考報分試.........要咪書.......冇得上.慘慘><
考完就即飛上黎......見到呢篇文..............
我對呢d咁既怪物都有d驚.........
果次透過塊鏡見到污糟野..........
我都嚇到哭左出來
我就會好似事主咁........因為我同佢同類型......見到呢d野就會唔識動.............
但呢隻野d特徵好似混左幾隻u.f.h.既特徵喎?
女飛魔:婦人呀~    蝙蝠俠/巨蝠人:蝙蝠翼呀~      天蛾人:發光既眼
咁chung你有咩意見?

下面引用由柴人2006/04/02 01:31pm 發表的內容:
呢排要考報分試.........要咪書.......冇得上.慘慘><
考完就即飛上黎......見到呢篇文..............
...
下..你玩鏡啊!
靈界的事我們最好不要理咁多...下次唔好啦!
這篇文章都很好啊!起碼有人見到飛蛾人見得很清楚呀!..
最重要係有模擬圖..

下面引用由柴人2006/04/02 01:31pm 發表的內容:
...
的確像是混合了不同的特徵 , 所以我一
早講過.....還有 UFH 是我從未認識。
我覺得牠們都不是墨西哥飛魔 , 因為只
計身高就有明顯差別 , 而天蛾人有 7 尺 ,
有可能是牠的分身 .....

總覺得天蛾人係友善的, 起碼無被人報導他們吸血殺生, 而飛魔就不同, 時常有報導他們吸血的, 但也很奇怪, 如果他們是獸性而吸血, 為何不吸人血呢? 其實時常有人發現他, 因為很多時都說在人的上面出現, 人的身邊出現, 他要捉人來吸血確實很容易的事, 但他們都沒有, 那是為了什麼呢? 你說人類有武器可以反抗, 但發現飛魔的時候, 那人絕不會有武器在身的, 怎會有人無時無刻都帶武器在身的, 如果真是獸性的只為飽肚, 他們為何會有選擇性的攻擊對象呢? 要捉一個人類的小孩吸血實在容易不過, 我想飛魔他們都不是很兇惡的, 可能他們是人類的變種, 所以才不會捉人類當食物

因為飛魔都是流著人類的血,可能飛魔知道會有愛滋,所以便不吸人血...
或者人血難飲∼哈哈,又或者如果他們吸人血,那個被吸的人會變成飛魔..
他的江山驚保不住啊!
總之飛蛾人又好飛魔又好,他們都是很慘的變種人啊!