返回列表 回復 發帖

[原創]【士兵槍擊 U.F.H.得克薩斯蝙蝠俠.我看見了死神】

澄清番先........禾唔係玩鏡......只係望下姐.........
如果佢識變人樣.....佢仲會唔會係天度飛下飛下比你見呢= =
可能佢已經做左我地身邊任何一個人= =諗下都幾恐怖.........你識左咁耐朋友係一隻有超能力既半人獸(天蛾人)..........心寒呀~

[原創]【士兵槍擊 U.F.H.得克薩斯蝙蝠俠.我看見了死神】

下面引用由柴人2006/04/11 09:11pm 發表的內容:
澄清番先........禾唔係玩鏡......只係望下姐.........
如果佢識變人樣.....佢仲會唔會係天度飛下飛下比你見呢= =
可能佢已經做左我地身邊任何一個人= =諗下都幾恐怖.........你識左咁耐朋友係一隻有超能力既半...
如你所說牠變了成為身邊朋友的話 , 怕
與不怕....則要視乎你和他的關係如何了 !

管理員按:無意義回覆,回覆已被紀錄。

好假...................................

真係想親眼見下 =_=
我成日都唔信有 le d "怪物"...

下面引用由59bbchun2006/04/26 04:11pm 發表的內容:
真係想親眼見下 =_=
我成日都唔信有 le d "怪物"...
有時好難講 , 想見未必見到 , 不想見的卻突然
出現於面前 , 譬如那位墨西哥警員就是了 , 那
你應該很羨慕他 , 對嘛 ?

lol
还蛮可爱的 =.=
遇到的时候就可怕 = =

下面引用由HuntOsama2006/04/27 09:37pm 發表的內容:
lol
还蛮可爱的 =.=
遇到的时候就可怕 = =
又多了一個新會員發言 ....令我有一股莫明興奮。^^
可愛 ? 可怕 ? 都幾矛盾? !!
的確有看過我其他文章 , 這些生物的能力令人驚訝 !

下面引用由chung12192006/04/01 02:24am 發表的內容:
如果回的文是灌水或九唔搭八的話 , 管理
員可以不作通知而刪除該段文。
可能會一直看著他 ? 即是互啤 ? !
小心....可能會過電 !
...
比我見到的話 可能會狂開槍 轟死佢la
因為我想我當時應該會好害怕...
(冇人知道佢遇上這些事的反應一定會如何...)
我怕佢係當你(人類)是寵物吧= ="
悶的時候出來煩一煩,玩一玩你
玩到無趣時就閃人....

下面引用由TomHomc2006/07/04 09:18pm 發表的內容:
比我見到的話 可能會狂開槍 轟死佢la
因為我想我當時應該會好害怕...
(冇人知道佢遇上這些事的反應一定會如何...)
我怕佢係當你(人類)是寵物吧= ="
...
多謝閣下的回覆 ∼^^
對啊 ! 或者俾你講中添 !