返回列表 回復 發帖

[原創]【新澤西惡魔的胎兒.全家多次目擊飛魔】

下面引用由chung12192006/04/05 01:52am 發表的內容:
飛魔=烏鴉嗎 ? 都算幾特別的睇法 ....
但我個人覺得天蛾人比起墨西哥飛魔較
似烏鴉 , 因為烏鴉跟死亡是有關 , 在好些
人眼中的牠是不吉祥的鳥類 .....
飛魔唔似烏鴉嗎!哈哈∼
其實我現在還不知飛魔的真樣,模擬圖都未看過,你有沒有呀??
我記得你之前簽名是飛魔,不過很普通,只係一個黑色的人有對大眼和耳朵...

我會認為是一些有高科學技術的生物,再利用之去飛行
或是有超能力的外星人= ="

下面引用由sgrlto2006/04/05 02:46pm 發表的內容:
飛魔唔似烏鴉嗎!哈哈∼
(www.rense.com/1.imagesC/chh1.jpg)
其實我現在還不知飛魔的真樣,模擬圖都未看過,你有沒有呀??
我記得你之前簽名是飛魔,不過很普通,只係一個黑色的人有對大眼和耳朵...
我只覺得照片中的手繪模擬 UFH 的樣子太行
貨了 , 畫到好似 UFA , 又有點似蝌蚪 .....
普通嗎 ? 但已比起這幅圖片更好得多了 !

下面引用由仇愁2006/04/06 00:11am 發表的內容:
多謝閣下的回應 ∼
有點看不明你的說話 ....
你是說.....用高科學技術製造出來的生物 ?
還是說牠配合科學技術來飛行呢 ?

管理員按:無意義回覆。

下面引用由仇愁2006/04/06 00:11am 發表的內容:
高科學技術的生物???
不明白,你是不是想說高科技機械的鳥形生物嗎?
沒可能∼如果這件停電案是真的(我相信是真)那麼那個被電壞高科技一定掉下來!
超能力外星人我想沒可能,外星人太悶屁股痕嗎?
如果你說外星生物都有可能既!

看不到圖片呀,不過只有看到最上面那一張,長的好像外星人(以外星人協會所發表的圖片),不過看上去比較像是才兩三個月的人類嬰兒呢∼∼

下面引用由瓏瓏2006/04/25 06:06pm 發表的內容:
看不到圖片呀,不過只有看到最上面那一張,長的好像外星人(以外星人協會所發表的圖片),不過看上去比較像是才兩三個月的人類嬰兒呢∼∼
多謝閣下的回覆 ∼
外星人協會發表的圖片 ?
怎麼會呢 ?
我不是在 UFO 網頁處找來的啊 !
或者是人類吧 , 但應該是畸形的那
一種。

個胎兒除左個頭比較似之外...我唔覺得似惡魔...
...個女仔畫的畫(係女仔呀可!?睇得太快唔清楚)同佢地
令我感到佢地報流料...希望自己出名...
因為感覺上佢地好似有講有笑...
但係有幾多人見到E D野 再講出黎會有講有笑呢??
而那張畫 好假(飛魔飛時的外形)
首先!!我講明先!!我不排除各位的說法同該生物的飛行方法
這只是我個人的感覺!!唔入眼的話 可以唔理!!
畫到好似某D虛擬人物的飛行方式...
就算有翼合上 都應該會不斷下降 又點會好似張畫
向上飛呢(有點想訓...冇咩點睇D字..)!?
如果佢雙手就是翼的話 都唔可以令到佢飛行
滑行就得...
嚴肅完了!!係時候搞一搞鬼LA   XD~~~
佢可能係人 只係更上面有野釣住佢  XD~~~
佢:好HIGH呀!!
上面的人:SORRY!!負左重...你都HIGH完LA!!係時候講88 LA!!88
佢:未呀未呀!!唔...唔....唔好呀!!嘩~~~~

下面引用由TomHomc2006/07/12 02:34am 發表的內容:
個胎兒除左個頭比較似之外...我唔覺得似惡魔...
...個女仔畫的畫(係女仔呀可!?睇得太快唔清楚)同佢地
令我感到佢地報流料...希望自己出名...
因為感覺上佢地好似有講有笑...
...
其實堅持佢係新澤西惡魔胎兒的人就是牠
的擁有者 , 即是代表信不信由你 / 妳? !
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
有講有笑都唔奇唧 , 唔通一邊講一邊哭咩 ?
粵語殘片呀 ?
我懷疑這 UFH 並不是墨西哥飛魔 , 雖然姿勢
相似 , 不過飛魔是有雙翼 , 或許他只是大衛高
柏飛在熱身預演而已 .....