返回列表 回復 發帖

[原創]【MIB 擒下蜥蝪人、橫死的人形卓柏卡布拉.附短片、實照】

我睇過咁多個有關卓柏卡布拉既post...今次睇黎係最詳盡既一個...
有埋條屍...證實埋果d毛係吸血生物啵...我諗好多人都應該信呢個世界上有好多未知生物掛...其實卓柏卡布拉會唔會同吸血疆屍有關呢?haha∼
其實之前比人發現過既有幾多種?(蜥蝪人同卓柏卡布拉)
請問可唔可以放d圖上黎呀?我淨係睇過藍魔犬...其他就未睇過�.�
好多見識多d呀...

[原創]【MIB 擒下蜥蝪人、橫死的人形卓柏卡布拉.附短片、實照】

下面引用由Cherry∼*2006/07/29 03:19pm 發表的內容:
我睇過咁多個有關卓柏卡布拉既post...今次睇黎係最詳盡既一個...
有埋條屍...證實埋果d毛係吸血生物啵...我諗好多人都應該信呢個世界上有好多未知生物掛...其實卓柏卡布拉會唔會同吸血疆屍...
最詳盡既一個post.....? 妳真的懂
得耍嘴皮 , 哈哈 ∼
那具屍體還未證實 , 好難講喇 ! 可信度
一半一半啦 !
吸血疆屍應該 ...... 沒有吧 ! 我不太信 ....
要我 post 晒卓柏一族嗎 ? 唔....喔 .....唔....
....見係妳....咋 ! 我遲一點才 post , 我網吧
就快夠鐘 , 所以最快都要今晚半夜至得。

下面引用由chung12192006/07/29 03:43pm 發表的內容:
最詳盡既一個post.....? 妳真的懂
得耍嘴皮 , 哈哈 ∼
那具屍體還未證實 , 好難講喇 ! 可信度
一半一半啦 !
...
原來屍體仲未證實嫁...我好想知佢既內部結構係點既樣...
唔知d血係咪唔同人咁既呢...既然卓柏卡布拉唔止一隻...唔通佢地係一個大家庭咁...好似吸血疆屍家族一樣@o@”(<-想太多啦..)
無論如果...都多謝你一直以黎既post...等我可以知道世界上有好多未知生物存在...^^”

下面引用由Cherry∼*2006/07/29 04:12pm 發表的內容:
原來屍體仲未證實嫁...我好想知佢既內部結構係點既樣...
唔知d血係咪唔同人咁既呢...既然卓柏卡布拉唔止一隻...唔通佢地係一個大家庭咁...好似吸血疆屍家族一樣@o@”(<-想太多啦..)
?..
妳叫我 post 咁多圖 , 令我覺得有點奇怪 , 莫非
妳無睇過我早大半個月前的文章 ? 在我翻查下
發現妳果然沒有看過我有關的舊文章 , 妳去第
3 頁找來看吧 ! 有卓柏卡布拉的叫聲錄音 .....

下面引用由chung12192006/07/30 03:38am 發表的內容:
妳叫我 post 咁多圖 , 令我覺得有點奇怪 , 莫非
妳無睇過我早大半個月前的文章 ? 在我翻查下
發現妳果然沒有看過我有關的舊文章 , 妳去第
3 頁找來看吧 ! 有卓柏卡布拉的叫聲錄音 .....
因為我見你有d post既圖都睇唔到�.�
所以我唔知邊d post會睇到...=.=”
有埋聲@o@”咁等我睇果個post先^^”

下面引用由jeffin0132006/07/31 00:28am 發表的內容:
恩這張不是我找人魚那張!!牠外國網站有這張!!!!
其原物是雕塑品!!!!!!//非于本物
(z.about.com/d/paranormal/1/0/3/T/chupacabras_body.jpg)
什麼人魚 , 你講緊乜 ? 無啦啦又有人魚份 ?
又借 d 意宣傳自己網站 , 我可以隨時刪你文
章都得架 ! 知嘛 ? 無哩頭 !

真是奇妙的生物!
竟然沒有血液!
這世界我們不知道的生物還多著呢!

原來蜥蜴人在美國還成立了相關專業研究組阿..希望能快點讓大家知道事情真相^^