返回列表 回復 發帖

[原創]【 不明飛行?形生物.附近距離照片....

.嚴禁轉載.{相片自西班牙網頁}
拍攝者的名字叫作『 丹尼爾 Borges Sanchez 』, 當
日他正坐在一輛 Silver-plated 公共汽車上 ......

丹尼爾 ﹕「 昨天我在車上向車外望 , 總是感覺有
點不妥 , 接著我突然發現到好像有些東西遮蓋了部
份陽光 , 像是一個人形的雲 ! 但卻不是雲 ....」

然後丹尼爾就立即用自己那部電話中的拍照功能把
天上的古怪人形物拍攝下來 , 只需要一秒鐘便清楚
的紀錄下。

同時我察覺到這飛行類人的速度極驚人 , 因為我坐
著的車子正在飛馳中 , 而牠卻仍然能夠追及 , 這幕
離奇的情境實在令人啞口無言。

CHUNG1219 ﹕我最初看到其中一幅照片時覺得這
個像是人形 , 但另一幅卻像是虫形 , 至於各位會員
有什麼見解 , 不妨說出來一起討論。

以下是回覆之後才看得到的兩段錄影片 ......
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
新澤西惡魔 2007 年的動向快將 post 出 .....
檔案區相關檔案
吸血獸卓柏卡布拉
肆虐美國南部吸血獸遭擊斃
美國密西西比州居民巴納德( Truitt Barnard),早前在住所附近擊斃一隻從未見過的怪異無毛動物,懷疑牠就是近年肆虐美國南部的吸血獸「卓柏卡布拉」( C...
吸血獸卓柏卡布拉
德州人聲稱發現吸血怪獸屍體
在美洲,傳說中有一種吸血怪獸「卓柏卡布拉」( Chupacabra),把動物血液吸乾才肯罷休,在美洲作惡了14年,鬧得人心惶惶之際,德州有人聲稱發現了牠的屍體。...
靈異新聞
有違愛因斯坦相對論黑洞「閃電」快過光速
愛因斯坦的「相對論」表明,在真空狀態中,光速是全宇宙最快的東西。惟這套學說可能很快變得過時,皆因西班牙天文學家觀察到一道伽瑪射線,速度竟然比光速快。 ...
靈異新聞
巨型小行星撞月球
西班牙天文學家前天(周一)表示,去年觀星時拍到一顆小行星以時速6.1萬公里撞落月球,撞出一個40米寬的巨坑和迸發出強光,人類可憑肉眼目擊這場有紀錄以來最大型隕石...
討論區相關主題
印尼海嘯是報應!!!!
[原創]【野人陷井.野人串燒錄影片 1 1 段.兩男力拚...
[原創]【06年7月末發生 ...沼澤狼人襲擊婦人 , ...
你會娶美女為妻嗎?

[原創]【 不明飛行?形生物.附近距離照片.另附2段UFA錄影片 】

佢所影到ge ~會唔會淨係虛像呢?
我覺得有少少疑點...會唔會佢影到ge 淨係國家研發ge 戰機ge 虛影??

[原創]【 不明飛行?形生物.附近距離照片.另附2段UFA錄影片 】

下面引用由★邪惡貓★2007/06/22 06:50am 發表的內容:
佢所影到ge ~會唔會淨係虛像呢?
我覺得有少少疑點...會唔會佢影到ge 淨係國家研發ge 戰機ge 虛影??
國家開發的戰機?
應該唔會係?!
但一看形態就明顯完全係兩回事來啊 !

下面引用由chung12192007/06/22 09:10am 發表的內容:
國家開發的戰機?
應該唔會係躀!
但一看形態就明顯完全係兩回事來啊 !
咁會唔會係戰機尾部果d 染色煙尼??
[有時佢地會弄d 染色煙黎表演果d]

下面引用由★邪惡貓★2007/06/22 10:33am 發表的內容:
本文內容一共有三份報告 , 你講緊邊一個呀?!
係邊段短片呀?!

尼條咪係我失散多年既「細佬」..我終於見返佢啦....
我總覺得係風箏比賽走散左之類既物體
又或者可能係龍既幼蟲xD..太天馬行空了@@
有點掛住天蛾人果段片呀..好真實,,因為目擊者不斷手震
據當時既情況...佢一定係感到驚慌所以先會手震既!!

下面引用由★邪惡貓★2007/06/22 10:33am 發表的內容:
尼個就有D可能...不過佢飄散既形態睇黎
佢唔太似煙霧體..仲有戰機豈能可以打幾個轉..?
第2段片末段..如果有咁既戰機,,實在太犀利

會唔會系D外星蟲類嚟嘎,上面有網友講到話戰機尾部果d 染色煙,我覺得無乜可能,因為戰棋尾部的煙唔指甘多,加上飛行速度快,所以我覺系外星蟲類比較似D。

下面引用由sgrlto2007/06/22 12:07pm 發表的內容:
尼條咪係我失散多年既「細佬」..我終於見返佢啦....
我總覺得係風箏比賽走散左之類既物體
又或者可能係龍既幼擴D..太天馬行空了@@
有點掛住天蛾人果段片呀..好真實,,因為目擊者不斷手震
...
乜你細佬係攣攣地咁既?!
下面引用由sgrlto2007/06/22 12:10pm 發表的內容:
尼個就有D可能...不過佢飄散既形態睇黎
佢唔太似煙霧體..仲有戰機豈能可以打幾個轉..?
第2段片末段..如果有咁既戰機,,實在太犀利
我亦同意你講法 , 戰機實在風馬牛不相及 ......

下面引用由蕭塞豐乳中2007/06/22 03:41pm 發表的內容:
會唔會系D外星蟲類?嘎,上面有網友講到話戰機尾部果d 染色煙,我覺得無乜可能,因為戰棋尾部的煙唔指甘多,加上飛行速度快,所以我覺系外星蟲類比較似D。
外星蟲類的說法暫時都算接近這東
西 , 或者係同外星無關 ....
可能是一種個體突變的生物 , 或極
離奇的氣球。
有 d 似一篤屎 !