返回列表 回復 發帖

[原創]【 不明飛行?形生物.附近距離照片.另附2段UFA錄影片 】

頭幾張相我完全睇唔出係乜...
但兩段短片俾我既感覺就係一D垃圾
吹左上天就俾人當左係人形怪物...XD
其中第一段短片中有一幅圖就好似在
街買到粉紅色加白色扭紋的綿花糖...

[原創]【 不明飛行?形生物.附近距離照片.另附2段UFA錄影片 】

下面引用由sgrlto2007/06/22 12:07pm 發表的內容:
尼條咪係我失散多年既「細佬」..我終於見返佢啦....
我總覺得係風箏比賽走散左之類既物體
又或者可能係龍既幼擴D..太天馬行空了@@
有點掛住天蛾人果段片呀..好真實,,因為目擊者不斷手震
...
你個屁股似乎又發作,係度認親認戚﹖﹗
如果你有咁既「細佬」就真係『該燴』囉~

下面引用由克斯頓2007/06/23 09:30pm 發表的內容:
頭幾張相我完全睇唔出係乜...
但兩段短片俾我既感覺就係一D垃圾
吹左上天就俾人當左係人形怪物...XD
其中第一段短片中有一幅圖就好似在
...
請閣下留意 UFH 和 UFA 是形容完全不
同的東西 , 簡稱UFA 即是不明飛行類生
命體。

下面引用由chung12192007/06/24 01:38am 發表的內容:
請閣下留意 UFH 和 UFA 是形容完全不
同的東西 , 簡稱UFA 即是不明飛行類生
命體。
不過我點睇都唔覺得佢有生命,
真係似垃圾多D喎...

管理員按:無意義回覆。

下面引用由T-MAC2007/06/29 11:14am 發表的內容:
好像只是有人在跳降落傘
不然就是毛毛蟲重天而降= =
最新款降落傘系列嗎?
毛毛蟲?唔係??!
咁哩條毛毛虫真係大得驚人喇。
下面引用由上杉謙信2007/06/29 07:00pm 發表的內容:
請問UFH 和 UFA英文的簡稱是咩ar?
你跟我說笑嗎?!
UFH 和 UFA 已經是英文的簡稱 , 怎會還有
簡稱中的簡稱呀?!  

管理員按:無意義回覆。
hihihiihiihihihiihihih
ABC