返回列表 回復 發帖

[笑話]【大家有無試過親眼見到 D 狗吃你D便 ? 】.【更新版】

甘过瘾~~真系未听过啵!!!!!
不过如果说系我只狗我都系傻都似!!

[笑話]【大家有無試過親眼見到 D 狗吃你D便 ? 】.【更新版】

死啦~我俾狗『 奶』过bor~But 是我的狗ar~我唔會俾狗狗食d唔唔~because 狗狗早就食到唔可食啦~哈哈>3<

我都有見過我以前隻狗係咁,咁當然係唔比佢咁做啦,後來知道係年紀細既時候先會咁,因為佢周圍去便便既時候,大家有養狗既一定會罰佢架啦,咁佢就會誤解,以為佢便便人就不喜歡,所以每次便便後為了不想人知他便便,便食了他自己的………

下面引用由車伯母2005/06/11 01:37am 發表的內容:
亦有得解釋,
我朋友話牠們這樣會有更多親切感,
但我諗要狗兒自己先知 。
呵呵 ~ 如妳所言亦唔奇啊 !

下面引用由joe1986632005/06/10 07:33pm 發表的內容:
Thanks for your interesting sharing! ^_^
Haha... The story is so funny...
Actually I am surprised with this por dog...
I can't believe that a dog eats dung...
...
so funny ? 對呀。亦令我此生不忘添.....嘿嘿 ~ XD ~

下面引用由phantasia2005/06/11 06:25pm 發表的內容:
我都有見過我以前隻狗係咁,咁當然係唔比佢咁做啦,後來知道係年紀細既時候先會咁,因為佢周圍去便便既時候,大家有養狗既一定會罰佢架啦,咁佢就會誤解,以為佢便便人就不喜歡,所以每次便便後為了不想人知他?..
但我見兩次....兩次都係大狗 !! 嘔喔 ~  XP~

幸好本人很怕狗的
不曾讓狗碰我過的臉
不過你真的說得好好笑
好難想像>"<
我沒有看過狗吃屎
也許是你的糞便特別好食
有另一番滋味。

下面引用由nataliefu2005/06/12 06:07pm 發表的內容:
幸好本人很怕狗的
不曾讓狗碰我過的臉
不過你真的說得好好笑
好難想像>"<
...
我有時諗返起都覺得幾好笑....同時又覺得有....有點...唔 ? 嘔....喔 ~
真是相當矛盾呀 !! 哈哈 ~

係荃灣大壩街戲院對面條商巷
每到上午十至十二時就有一隻黃狗係果頭射尿
有時佢會出屎~出完屎就轉身即食~好滋味咁
想睇就得閒去下啦

下面引用由shogun162005/06/13 06:38pm 發表的內容:
係荃灣大壩街戲院對面條商巷
每到上午十至十二時就有一隻黃狗係果頭射尿
有時佢會出屎~出完屎就轉身即食~好滋味咁
想睇就得閒去下啦
閣下似乎太過認真喇。呵呵 ~ XD ~