返回列表 回復 發帖

[無聊+聚舊]..下..三年啦?

下面引用由雷.仲恩2006/01/06 11:13pm 發表的內容:
咁快就收山喇,嘿嘿。
也有同感的。反正宗教版就只剩下洗腦型的,也沒甚麼可以玩了。
洗腦形也沒關係。就是要看洗腦形不斷自打嘴巴才有戲看。
只是現在已沒有那種熱情和心情去做這些事了﹐可惜.....

下面引用由垃圾的香港人2006/01/08 01:14am 發表的內容:
乜你以為宜家呢度有變咩?
宜家一樣係一句唔arm 聽就禁言.
無咩分別~
個分別最多係話由以前既上面ban, 到宜家,求q其都可以ban..
...
敢問一句
咩你比人ban過咩

下面引用由PlayGirl2006/01/08 03:23am 發表的內容:
甘吾滿意米吾好再黎cyberx囉!冇人揸住支槍指住你個頭要你黎架!
你個註冊日期係05年12月,但又話知道以前d事,擺明就係舊人翻黎倒亂la!
倒亂?
我想問你有過d咩建設咁勁,可以話人翻黎倒亂?
講笑話都要學的. 唔係得把口,打隻字就是的.

下面引用由垃圾的香港人2006/01/08 08:05pm 發表的內容:
倒亂?
我想問你有過d咩建設咁勁,可以話人翻黎倒亂?
講笑話都要學的. 唔係得把口,打隻字就是的.
有建設先可以話人翻黎倒亂?lei d係咩邏輯?
要學講笑話,都係你學先la!

其實我也在此年多了, 雖然我在這裡不是什麼大活躍份子.
在年多來也只在這裡交了幾個朋友.
不過在這裡我也獲益良多. 學到很多.
因為我相信在這裡的人都盡心盡力去討論的. 當然也有例外啦.
很多人都覺得我每一次出文都講自己的內心感受.
那是因為我覺得這裡的人不只聆聽也可以給我一些指示.
所以我對cx 有一種親切感.

嘛煩垃圾君和玩女君給比下面給愛神,不要在此踩她的台啦!!謝謝!
另……宗教版同政治版近來真的好靜,simon,jammy,愛神,仲恩,您地出山撥下火啦!!!

下面引用由靈異simon2006/01/08 00:32am 發表的內容:
3年前我仲係18歲
18歲年少氣傲
攪個難9壇出黎就以為自己大晒
一句唔arm聽就ban q左你
...
好懷念以往的日子喔…
那時候…我可是與Jammy同一陣線與你打對台的~~^^
已經三年啦~~都係一樣你邊有咁易整得死我Aphrodite= =
反而啦~~你同我講多謝都黎唔切啦= =幫你咁多~呵^^

下面引用由ezratse2006/01/08 11:20pm 發表的內容: 嘛煩垃圾君和玩女君給比下面給愛神,不要在此踩她的台啦!!謝謝! 另……宗教版同政治版近來真的好靜,simon,jammy,愛神,仲恩,您地出山撥下火啦!!!
^^相信playgirl她們也只是言語上有少少爭執而已,絕不是有心的~~^^謝謝以斯拉~~~ 對啦,說起下我們很久也沒有大戰過啦....等我得閒啦,要『火』多多都有…= = 但…要是政治板還可,分組的情況不會一面倒。 可是…宗教板開戰大多就會一面倒的形成 愛神+以斯拉 VS simon+Jammy+仲恩啦<<不公平喔~~~= =

3年又3年3年又3年
我才疏學淺
在這裏甚少發言
這裏比以前泠清
尤其所有超自然譠

我是兩年多一點....
最熟的那一幫...
要看自己的盟友列了....
算一算....沒有一半還在了....
還記得從前有九成都是活躍兼熱心兼有建設性的份子....
一想就不高興了....