返回列表 回復 發帖

拓海個人網頁

i like your cats....so Q..
the website is nice...but seems a little bit simple..
you can add more effect like flash, music or interesting link....

拓海個人網頁

下面引用由annart2005/05/12 05:54am 發表的內容: 我諗好多網友對你性取向好有興趣?@@ 唔好介意 好奇問下^.^
你新來的嗎?我性取向當然是喜歡女生吧! 我真的介意你問,我似同性戀嗎?>< AlienVirgin、Cloudie: 謝謝你們的幫忙,可是為什麼我用不到呢?之間果d用唔到!=.= 請指教! ezratse: 謝謝你!^^ 各位謝謝大家的意見,我會改進的!^^

拓海個人網頁

下面引用由藤原拓海2005/05/12 01:34pm 發表的內容: 你新來的嗎?我性取向當然是喜歡女生吧! 我真的介意你問,我似同性戀嗎?>< AlienVirgin、Cloudie: 謝謝你們的幫忙,可是為什麼我用不到呢?之間果d用唔到!=.= ...
係和之間 和和之間 不是之間 你會唔會貼錯~因為我都得喎~=_=

拓海個人網頁

我想問你屋企有幾多隻貓呀~
我都係養貓既,我o地都可以交流養貓心得~
你都鍾意
X Japan d歌架,你鍾唔鍾意Forever Love呀∼

拓海個人網頁

下面引用由AlienVirgin2005/05/12 01:51pm 發表的內容: 係和之間 和和之間 不是之間 你會唔會貼錯~因為我都得喎~=_=
我照你咁做 但係唔得! yuki5552003: 我都幾鍾意啊!

拓海個人網頁

下面引用由藤原拓海2005/05/12 08:46pm 發表的內容:
我照你咁做
但係唔得!
yuki5552003:
我都幾鍾意啊!
甘丫∼沒有辦法了∼
不過我推薦一個教人網頁語法的網站∼
睇下幫唔幫到你∼
http://lthung.net/

拓海個人網頁

下面引用由AlienVirgin2005/05/13 07:28pm 發表的內容:
甘丫∼沒有辦法了∼
睇下幫唔幫到你∼
oh...真的要研究研究了...
謝謝你^^

拓海個人網頁

下面引用由AlienVirgin2005/05/13 07:28pm 發表的內容:
甘丫∼沒有辦法了∼
睇下幫唔幫到你∼
請問海你是用FrontPage 寫 html
定還是用NotePad寫的???
因為有一些html碼在FrontPage是出不到的...
變相要用NotePad來寫....
除了"雄之網頁"外....
你可試試看腦地方...

拓海個人網頁

好正呀!><
你係用咩野程式寫嫁!!
好特別呀!同我見過o既!你呢個係最正!

拓海個人網頁

下面引用由ClouDie2005/05/17 09:37am 發表的內容:
請問海你是用FrontPage 寫 html
定還是用NotePad寫的???
因為有一些html碼在FrontPage是出不到的...
變相要用NotePad來寫....
...
咩原來有dhtml碼在FrontPage是出不到的嗎?
我而家先知~
不過我直接用yahoo GeoCities 整ga~
我唔識點用FrontPage整左之後再上載~?@_@