返回列表 回復 發帖

[ProjectX]三月份活動問答處

下面引用由藤原拓海2005/03/07 01:39pm 發表的內容:
什麼武技也可以參加!
以我打幾次經驗,有不同的派別去參加:
中國武術
空手道
...
起肘係指真係唔可以起肘定係連假動作扮起肘都唔得= =?

I want to ask if any one are grouped to go to the 軟性搏擊網聚? Does it be allowed to be grouped?

請問為甚麼一定要住香港才可參加
住澳門不可以嗎???

下面引用由想想建2005/03/10 05:55pm 發表的內容:
請問為甚麼一定要住香港才可參加
住澳門不可以嗎???
可以!
有興趣也可以參加,妳要來香港嗎?

我想問..幾時deadline??..係未一定要project-x既會員先玩得!??..我剛剛先搵到呢個網..要成為project-x就要等7日..到時都差唔多舉行啦=.=.....

下面引用由zutto143122005/03/11 12:58pm 發表的內容:
我想問..幾時deadline??..係未一定要project-x既會員先玩得!??..我剛剛先搵到呢個網..要成為project-x就要等7日..到時都差唔多舉行啦=.=.....
你可以隨時參加!
只是人數達30人時,ProjectX會員優先!

我剛剛報左名~參加塔羅牌網聚..
但因公事,那天我早上至中午先落機~
如真的趕唔切,遲到可以嗎?
而負責聯絡的人,會幾時通知地點?

我想問下~我想參加"軟性搏擊"但係d甲係咪你地有o架~??
仲有~我打慣o左free-fight.....但係你d規則.......我驚打唔慣..........

下面引用由bonkei152005/03/10 00:29am 發表的內容:
想請問在2005年3月20日-----星期日 的塔羅牌師註場免費為會員占卜, 可問多少條問題/每個會員有多少時間? (若有人霸住塔羅牌師來問, 您們怎control??) 可時要付款?
1)  每人輪流發問, 最多可問兩條
2)  塔羅師不會徵收費用
下面引用由HimCheng2005/03/12 01:21am 發表的內容:
我剛剛報左名~參加塔羅牌網聚..
但因公事,那天我早上至中午先落機~
如真的趕唔切,遲到可以嗎?
而負責聯絡的人,會幾時通知地點?
管理員會於星期五至六聯絡已報名且合乎資格的會員, 請問我們何時可以聯絡到你?

下面引用由siuman1082005/03/10 03:43am 發表的內容:
但係我唔係project-x wor
同埋想同個frd去
只要是CyberX會員, 我們都歡迎, 所以請你朋友盡快加註冊成為我們的一份子吧!  ^.^
下面引用由siuman1082005/03/10 03:44am 發表的內容:
係呀,你地玩唔玩占星ga?
係既,我帶埋d架餐出黎呀
當然十萬分歡迎tim啦!  ^o^