返回列表 回復 發帖

而家係咪無得重聽恐怖熱線呀?

我知道恐怖熱線轉咗時間,
但我去佢個website到重聽時,
竟然係第二d節目來的(好靈異...)
係咪即係以後都無得重聽呢??
慘~(哭!)

yes it's change to 3 am to 4 am now lor

自從阿超心理學家stephen比人?雜誌爆料之後,就慢慢淡出呢個節目,
跟?重將個節目押後至深夜3時始播出,聽完之後個多小時,大可以去飲早茶,然後返工,
咁古怪?安排,真係?鬼聽都得?.
你話呢個節目同阿主持人潘生無比人封殺,打死都無人信呀!!!!!!

新香蕉俱樂部呀嗎....
佢電腦方面未change好咋...
佢後左時間做咋...3-4..
我想重聽都未得呀.變左係新香蕉既下半場第二個鍾....
你睇節目表就知啦....第日我唸會較返好個時間比人重聽返

我都有聽節目重温,我亦巳去信通知新城!但未有回覆!
亦投訴了節目調動安排!我聽了很多年!最初由0:00~2:00,之後改了1:00~2:00,後來分開了露芙和潘生再改2:00~3:00,而家改了3:00~4:00揾鬼聽咪!!!潘紹聰近半年成日放假,大多錄音多!我投訴了新城話佢地做電台不負責任,節目話調就調,沒說理由!係咪因為商業利益呢?沒有廣告支持此節目而想慢慢踢走潘生呢?我就是這樣投訴了!!!

係囉...
我覺得呢個節目做咗咁多年,依然存在,依然有一大批聽眾收聽,
證明仲係有好多人支持佢啦...
但電台方面一d都無考慮到聽眾ge感受...
實在太過份喇...
也實在太可惜喇~

愈來愈夜,
真係好難叫人再等去廳~時間由短左咁多,,,,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

下面引用由manman2882005/12/01 00:08am 發表的內容:
愈來愈夜,
真係好難叫人再等去廳~時間由短左咁多,,,,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好幾年前十二點做我都會聽下,家下真係……無辦法聽倒啦!!咁鬼夜!!!!

似乎新城真係好想將聰哥個節目收聽率一再降低,
然後再殺咁...........
大家去信新城表達一下吧

下面引用由ezratse2005/12/01 00:11am 發表的內容:
好幾年前十二點做我都會聽下,家下真係……無辦法聽倒啦!!咁鬼夜!!!!
重廳都會,但時間太短,好似無咩廳咁~
廳一陣子由元,,唉