返回列表 回復 發帖

你們返邊間教會?

本人是返五旬節聖潔會永光堂。
你們呢? 可否說一說? 不用怕吧!!
大家都是神的兒女麻!!
檔案區相關檔案
水怪檔案
各地水怪傳說
新西蘭怪物屍 1977年4月,日本一艘遠洋漁船在新西蘭外海,打撈了一具外形像古代蛇頸龍的不明生物屍體,牠長約十米,由...
靈異照片檔案
照片有圓光拍出幽靈
靈魂真的存在嗎?美國太空總署( NASA)研究員海曼( Klaus Heinemann)授發現妻子在一次心靈治療師聚會拍下不尋常的照片,多幀照片上都有個有如月亮...
木乃伊檔案
圖坦卡門木乃伊遭閹割
古埃及法老王圖坦卡門( Tutankhamen)的陵墓傳說有詛咒,騷擾陵墓的人不得好死。不過,盜墓者利字當頭,天不怕地不怕,竟敢將他的木乃伊去勢,偷走陽具。專家...
靈異新聞
英機師半空驚見UFO
英國有民航機機師(圖)在高空目睹不明飛行物體(UFO)朝駕駛艙飛來,嚇得他急忙俯身。英國空中事故調查委員會上周發表報告,指事件是在7月於伯克郡10,303米(3...
討論區相關主題
神秘的古代地圖
[討論]如果你流落荒島.
見反應不錯...出續集!!假如魔鬼(撒旦)在你面前出現,...
[分享]【神聖佛舍利子類別之照片】

你們返邊間教會?

永光堂~?係咪近樂富GE?
我之前返過教會,唔記得左咩名LU...成棟樓大大間GE~

你們返邊間教會?

下面引用由百葉窗2007/01/01 05:02pm 發表的內容:
永光堂~?係咪近樂富GE?
我之前返過教會,唔記得左咩名LU...成棟樓大大間GE~
係呀! 咁點解你唔keep住返既??
你而家又有冇返其他教會呀??

你們返邊間教會?

下面引用由lonelymoon2007/01/01 07:30pm 發表的內容:
係呀! 咁點解你唔keep住返既??
你而家又有冇返其他教會呀??
可能係我luc底luc得多.... = ="佢地冇聯絡我好耐lu...
最初係朱古力(no money)叫我返既,唔知你識唔識佢呢?

你們返邊間教會?

下面引用由百葉窗2007/01/02 00:37am 發表的內容:
可能係我luc底luc得多.... = ="佢地冇聯絡我好耐lu...
最初係朱古力(no money)叫我返既,唔知你識唔識佢呢?
唔識呀! 記唔記得佢係邊家??
你既意思即係如果佢地再叫你返,聯絡你,你會返嗎??

你們返邊間教會?

下面引用由lonelymoon2007/01/02 01:00am 發表的內容:
唔識呀! 記唔記得佢係邊家??
你既意思即係如果佢地再叫你返,聯絡你,你會返嗎??
我剩係記得"利未"呢兩個字炸...
已經係三四年前既事,我諗我唔會再返∼
唔係話基督教唔好.只不過我依家中六,想有多d時間∼

你們返邊間教會?

下面引用由百葉窗2007/01/02 01:19am 發表的內容:
我剩係記得"利未"呢兩個字炸...
已經係三四年前既事,我諗我唔會再返∼
唔係話基督教唔好.只不過我依家中六,想有多d時間∼
咁....到你讀完書,希望你真係會搵教會返啦!!
因為始終感到有點可惜,原本有一個好好的機會相信唯一的主宰呢!

你們返邊間教會?

基督教基恩會荃灣堂,一開始就係返呢間.