返回列表 回復 發帖

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由chung12192006/04/20 01:09am 發表的內容:
搞什麼呀 ? !
哩幾幅照片已被我 Post 過了 , 被懷
疑是新澤西惡魔。
段片又睇唔到 .....
係呀..係你post的啊!我找回你的舊文..
但我倒又不覺牠像新澤西惡魔啊,很像天線得得b..
不是嗎???- -?

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由shayuu2006/04/20 12:29pm 發表的內容:
反正對方化身做地球的美,
咪當發左個綺夢盡情去做囉。
有乜所謂。你話佢變左個異形怪胎就驚!
好一個大無畏懼的......烈士 , 但講真其實
到了這地步已經好難自主 , 牠們的科技
太利害了。
報告有些指出有部份外星人更懂得超能
力 , 令你動彈不得 ....

下面引用由sgrlto2006/04/20 03:59pm 發表的內容:
係呀..係你post的啊!我找回你的舊文..
但我倒又不覺牠像新澤西惡魔啊,很像天線得得b..
不是嗎???- -?
看上圖.....
牠的外形不似新澤西惡魔 ?
或者個人有個人的看法吧。

下面引用由chung12192006/04/22 00:23am 發表的內容:
看上圖.....
牠的外形不似新澤西惡魔 ?
或者個人有個人的看法吧。
牠出龜波氣功??
hehe∼外形的確幾似新澤西惡魔啊!
但和我心中的那隻外形不同-3-”

佢捉得你上黎…你如果唔同佢性交…我諗你都冇咩機會可以走
要命同要貞操…呵呵…自己選擇吧

26/4星期三夜晚11:00-12:00睇左discover channel 的節目 個名叫做<>類似係咁~唔記得全名... 入面有個case ~內容大概係~有個女歌手, 夜晚o係pub表演完之後自己番屋企~她肯定自己冇同男人番屋企~ 但到佢醒左o個陣見到自己同個好靚仔,大隻的"型男"造愛 再過左一陣先發現同佢做緊愛既係一隻"昆蟲類"的生物~ 仲有其他case ga~ 唔知你地有冇睇到呢個節目呢~

下面引用由hei9192932006/04/28 03:38pm 發表的內容:
佢捉得你上黎…你如果唔同佢性交…我諗你都冇咩機會可以走
要命同要貞操…呵呵…自己選擇吧
又多一位新會員第一次發言 , 我有點興奮....喔 ∼
實在太有自知之明了 , 擄人報告中提到的情況的
確如此 .....悲 ∼

下面引用由katiebb2006/04/28 06:44pm 發表的內容: 26/4星期三夜晚11:00-12:00睇左discover channel 的節目 個名叫做<>類似係咁~唔記得全名... 入面有個case ~內容大概係~有個女歌手, 夜晚o係pub表演完之後自己番屋企~她?..
嗚∼ 可恨啊 ! 我沒有看到 , 真是....嗚 ∼ 唔知幾時會重播添 ! 個昆蟲外星人真可惡 , 如 果我係佢就太好了 ! ^o^~ 竟然識化身 , 但最後被看穿了 !似乎這方面的 修為不高 ..... 咁個女歌手如何反應 ? 即時發圍 ? 抑或任人魚肉 ? 別吊我胃口 , 否則.....嘿 ~

下面引用由katiebb2006/04/28 06:44pm 發表的內容: 26/4星期三夜晚11:00-12:00睇左discover channel 的節目 個名叫做<>類似係咁~唔記得全名... 入面有個case ~內容大概係~有個女歌手, 夜晚o係pub表演完之後自己番屋企~她?..
o下...昆明類的生物?昆蟲外星人黎?有幾大隻? 如果係造愛,昆蟲點同佢做呀?仲有女歌手咁大膽講佢自己同昆蟲做愛... 唔通係有人作出黎又或者女歌手咩有少少問題? 又或者真有奇事,但真有奇事...點解靚仔會變左昆蟲呢? 唔通好像青蛙王子咁??

下面引用由chung12192006/04/29 01:25am 發表的內容:
嗚∼ 可恨啊 ! 我沒有看到 ,  真是....嗚 ∼
唔知幾時會重播添 ! 個昆蟲外星人真可惡 , 如
果我係佢就太好了 ! ^o^~
竟然識化身 , 但最後被看穿了 !似乎這方面的
...
可能由佢繼續 ~_~ 真係真真正正咁享受一下外太空風情....@@