返回列表 回復 發帖

[原創]【彩虹中的人形生物.商場上空出現 U.F.H】

下面引用由calvinman2006/03/16 04:22pm 發表的內容:
哈哈,睇完之後就想到荷蘭有個傳說
(好似係荷蘭掛﹗)
話有D綠色小矮人會將一桶桶金幣
藏係彩虹既盡頭。
...
小矮人 ? 似乎應該說是『肥』矮人 才對啊 !
你開幾個視窗就梗係會較為容易 ERROR 機
啦 , 點止係你呀 , 我有時出文只係開?兩個
窗就『領晒o野』.....

多謝指教。。。。。。﹗
等我再試下先﹗

一張咁ga相係冇可能令我相信係一個人
同太過似抽象畫的人了

下面引用由chung12192006/03/15 08:14pm 發表的內容:
LBSALELBSALE{照片來自 ufhcase.com}CHUNG1219﹕今篇文章的資料是來自西班牙網頁 , 以我
所知未有英文版本 , 所以應該沒有太多人看過 ....【皮包骨的 U.F.H ?】在 2004 年 7 月 27 日 , 一位名叫 Ross Tejeda...
他可能手,腳,翼比較粗壯
所以看似肥胖
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------但是好低可信性
如果彩虹盡頭,真係有金,這樣你們拿不到了= =
因為彩虹是太陽光折射出來的幻象...................

下面引用由taitaicom2006/03/17 12:34pm 發表的內容:
一張咁ga相係冇可能令我相信係一個人
同太過似抽象畫的人了
如果沒有那道彩虹就好了 ....

下面引用由chan12006/03/17 01:59pm 發表的內容:
他可能手,腳,翼比較粗壯
所以看似肥胖
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------但是好低可信性
如果彩虹盡頭,真係有金,這...

但如果真是錯覺 , 又錯得幾似 U.F.H .....
有翼、有頭、又有手腳 ! 真吹漲 ~

莫非真係redbue 送你一對翼= =!?!?
見你又post........即刻飛番上黎呀...........
我覺得有咁既科技都唔奇......我係舊文中提過.........:飛行人技術係第二次世界大戰有發展過......但係由於實用性同價值性既問題.....其他都有可能的........因為宇宙無限大.........
我認為有70%可能性有構成物質、地殼、地表、地心、...............= =(太多喇.......冇辦法' 和盤托出喇............)同地球相近、相似、甚至一樣既星球..........我信ga^^

下面引用由柴人2006/03/17 08:38pm 發表的內容:
莫非真係redbue 送你一對翼= =!?!?
見你又post........即刻飛番上黎呀...........
我覺得有咁既科技都唔奇......我係舊文中提過.........:飛行人技術係第二次世界大戰有發展過......但係由於實用性同價值性既問...
redbue 是什麼 ?
你知道你在說什麼.....
你認為是外星人....亦有此可能。

可能小弟唔識野串錯字掛= =
佢係飲品黎架
回正題喇^^
肥矮人將金幣放去彩虹既盡頭呀= =
科學角度係冇可能架喇......不過幾有興趣...........
套戲叫咩名?
仲有chung兄你出多少少新既u.f.h文啦..............
我對u.f.h多興趣d

下面引用由柴人2006/03/18 04:35pm 發表的內容:
可能小弟唔識野串錯字掛= =
佢係飲品黎架
回正題喇^^
肥矮人將金幣放去彩虹既盡頭呀= =
...
原來係飲品!!我 .....老了....
佢話肥矮人將金幣放去彩虹既盡頭
係傳說 , 我唔清楚.....
我將會出海、陸、空中的『海』和『空』, 即
是會出水棲 U.M.A , 之後會出飛魔之子。