返回列表 回復 發帖

[原創]【 U.F.H 報告 2 份.不明飛行....妖人.共 3 份報告】

下面引用由chung12192006/03/21 05:40pm 發表的內容:
根據飛蛾人以往的行為 , 牠應該不會做
這些事情 , 除非牠有精神分裂 ....
近排有沒有飛蛾人的案件啊?
似乎暗示要我去刮料 ? 呵呵~
哈哈,當然啦!你不要忘記飛蛾人也是很神秘很強的啊!
講起其實飛魔同飛蛾人有咩關係呢??我諗牠們是見過面的,我記得上次你有POST過,有幾隻UMA係天空唔知做什麼呀!

[原創]【 U.F.H 報告 2 份.不明飛行....妖人.共 3 份報告】

下面引用由chung12192006/03/20 07:25pm 發表的內容:
將快會出的文章.....有一篇是懷疑飛魔的現
身報告。
另一篇是講新澤西惡魔 , 盟友叫到 ......咁我
盡量就今晚 POST啦 ~
過了一晚了,加油...我也會盡量替你找一些資料,各文章都回都無說話可言
等你的好文章出生啊!哈哈∼

下面引用由sgrlto2006/03/21 05:51pm 發表的內容:
哈哈,當然啦!你不要忘記飛蛾人也是很神秘很強的啊!
講起其實飛魔同飛蛾人有咩關係呢??我諗牠們是見過面的,我記得上次你有POST過,有幾隻UMA係天空唔知做什麼呀!
不是 UMA , 而是 UFH .....
如果兩個踫見的話 , 可能有衝擊都唔奇 ,
事關墨西哥飛魔的個性是如何 , 哩度?
會員都有唔少應該清楚 , 飛魔可能會襲
擊天蛾人 ......
今晚可以 POST , 但我已找到一些目擊天
蛾人報告 , 忍唔住手....翻譯了一部份 。

下面引用由chung12192006/03/22 01:13am 發表的內容:
不是 UMA , 而是 UFH .....
如果兩個踫見的話 , 可能有衝擊都唔奇 ,
事關墨西哥飛魔的個性是如何 , 哩度?
會員都有唔少應該清楚 , 飛魔可能會襲
...
私人短訊講爆左!!你刪左佢呀~
好呀!你俾d網我睇睇呀!!
同埋我並唔係沈迷電腦,我沈迷的係是飛魔啊!

下面引用由sgrlto2006/03/22 09:33am 發表的內容:
私人短訊講爆左!!你刪左佢呀~
好呀!你俾d網我睇睇呀!!
同埋我並唔係沈迷電腦,我沈迷的係是飛魔啊!
你講你私人短訊爆?....抑或我爆?呀 ?
喔 ∼ 我無野好講 , 我都係一個飛魔迷....

下面引用由chung12192006/03/22 06:33pm 發表的內容:
你講你私人短訊爆?....抑或我爆?呀 ?
喔 ∼ 我無野好講 , 我都係一個飛魔迷....
無法發送私人訊息給對方-chung1219的私人訊息收件匣已容納 200 條訊息,空間已滿
200條你都唔刪- -”
給我減輕你壓力好嗎??給網址我,找你需要的新文章資料

上面幾個大大回覆的生物,
都是約在晚上才出來的...
還是...或許
是天蛾人跟新澤西惡魔的產子...

哦= =?
產子?????
兩個生bb呀???
唔知會唔會呢?
兩隻u.f.h.會生bb.認為其實都唔知佢地會唔會打起黎- -
如果會就唔好講生仔了.....見到都有問題

下面引用由Trombe2006/03/22 08:52pm 發表的內容:
上面幾個大大回覆的生物,
都是約在晚上才出來的...
還是...或許
是天蛾人跟新澤西惡魔的產子...
上面幾個大大回覆的生物都是約在晚上才出來的,你好像講我- -
是啵,ufh等生物會唔會結合,我真係從來未諗過,可能那個qoo就是啊!