返回列表 回復 發帖

[29april更新can see]雪原野人的玉照(更新相片及资料)

下面引用由米飯2005/06/04 03:20pm 發表的內容:
我都知妳睇過,知勒熊掌係嗎.妳覺得係就係LA.
(想不想拿來用蜂蜜烹調AR.)@@
仲有兩張相係沒有關連的,獨立個案來的.
.......蜂蜜烹調..我諗唔駛啦∼^^"
我想嘔丫∼

[29april更新can see]雪原野人的玉照(更新相片及资料)

好似熊掌
係雪地上生活禁大隻腳都第一次見
幅圖同北極熊腳好似
有冇清楚d

下面引用由肥文2005/06/08 08:44pm 發表的內容:
好似熊掌
係雪地上生活禁大隻腳都第一次見
幅圖同北極熊腳好似
有冇清楚d
清楚D我找不到,連段報導都冇左找不到了.可能呢度會有人知既,睇吓有冇人回應.

下面引用由米飯2005/06/04 03:20pm 發表的內容:
我都知妳睇過,知勒熊掌係嗎.妳覺得係就係LA.
(想不想拿來用蜂蜜烹調AR.)@@
仲有兩張相係沒有關連的,獨立個案來的.
我都有隻....就當是結盟的禮物吧。請笑納....呵呵 ~ XD ~

下面引用由chung12192005/06/10 03:32pm 發表的內容:
(www.ufo.org.tw/images/543.jpg)
我都有隻....就當是結盟的禮物吧。請笑納....呵呵 ~ XD ~
呢排唔得閒,少左發言,今日有時間,答多D.
係真唔係呀?有爪既,北極熊腳似D喎!又有枕,中間無毛似野獸腳.
送禮揀吓先俾我好喎.呵.......

呵呵~~系雪地深山度可以话无其不有!只系未出现系我地面前者!
其实唔假!!只系唔清昕!

下面引用由JABAN2005/06/11 10:40am 發表的內容:
呵呵~~系雪地深山度可以话无其不有!只系未出现系我地面前者!
其实唔假!!只系唔清昕!
係勒!係勒!未夠日子,若果多D時間,係會清盺多D.

下面引用由米飯2005/06/13 10:00pm 發表的內容:
係勒!係勒!未夠日子,若果多D時間,係會清盺多D.
有 D 網頁都傻傻地 , 話D 雪人都好....好色 !! 亂 U P 一通....

下面引用由scorpion10302005/06/15 09:38pm 發表的內容:
好cute.....
佢算唔算係人ga近親呢??
都應該同人類有淵源既,近親又好似唔係甘解喎........

.....................真的很假  不過那個雪人的手好大喔  還真像熊掌