返回列表 回復 發帖

個個都話招親我又招下先!!!!

各位女會員如果對我有興趣必雖乎合以下條件!!
1,學歷要博士以上
2,年齡超過五十
3,對感情不專一
4,貌似""如花""
5,180lb以上
6,水筒身型
7,化裝化都成個花面貓
8,一定要著波波連身裙,徐小鳳果隻feel
9,夠大食
10,最緊要最緊要既係:一定要無腦,夠硬膠!!!!!!!!!!!!!!
檔案區相關檔案
靈異新聞
大廈多凶宅 一被殺一燒炭死
【本報訊】這宗 SM禁錮強姦案,發生在紅磡崇安街陽光廣場某住宅單位。據大廈保安員透露,自四年前一名老婦在該單位內過身後,單位一直丟空。至於這間凶宅是否有人出入或...
靈異新聞
模擬火星密室沉悶難捱
俄羅斯長達年半的「火星500」模擬實驗上周五結束,六名分別來自俄羅斯、歐洲和中國的志願者與世隔絕520天後,前天(周二)首次公開分享經驗,異口同聲指任務中最難忍...
靈異新聞
時間錦囊激光射到外太空
墨西哥特奧蒂瓦坎( Teotihuacan)的太陽金字塔( The Pyramid of the Sun),是中美洲古文明的地標,在互聯網搜尋器雅虎( Yaho...
靈異新聞
蜜運要成功避免家居風水5大忌
很多情侶拍拖多年,到臨埋門一腳卻橫生枝節,即使沒有第三者出現,也諸多阻滯,難以順利結婚。若是如此,不妨留意以下五項家居風水情況。 文︰方海閱www.fongho...
討論區相關主題
感情與樣貌
[思考問題]大家要有什麼程度既感情才會與愛侶發生性行為?
[認真討論]理智同感情唔可以同時存在!?
十二星座最容易被誰騙感情

哈哈...估唔到你品味咁獨(毒)特,如果真係有咁0既人應招,你要硬都得la

家暉,你既品味好似..過份左小小!
呢d真係你既擇偶條件?似玩野多d啵!

下面引用由brucefree2005/05/26 09:44am 發表的內容:
各位女會員如果對我有興趣必雖乎合以下條件!!
1,學歷要博士以上
2,年齡超過五十
3,對感情不專一
...
HAHA~你d要求好特別喎~

嘉暉...
我報名...我乎合哂你想要既條件播.....!
haha~~ 受唔受我呀 !!!  老友 !!

下面引用由野蠻女2005/05/26 11:28am 發表的內容:
家暉,你既品味好似..過份左小小!
呢d真係你既擇偶條件?似玩野多d啵!
緊係唔係玩野啦!!
你睇我個懇樣就知啦!!!!

下面引用由brucefree2005/05/26 12:02pm 發表的內容:
緊係唔係玩野啦!!
你要求的條件~
假如真係有乎合以下條件的人~
簡直令人無福消受=_="

brucefree先生~如果你能找到如些完美的人~先恭喜你^^~
到時記得還要介紹給我們知道呢~~
這類型~真是可遇不可求喔~@@"

下面引用由brucefree2005/05/26 12:02pm 發表的內容:
緊係唔係玩野啦!!
係啦係啦!知你冇玩野,不過..家暉丫.你真係想搵呢d女仔?

brucefree,你知道為什麼咁少人回覆?
因為女孩子們都在努力"update"自己中...
她們忙著讀書---考博士
忙著買化妝品,買"波波連身裙"(要知道,而家好難先買到呢...已經絕咗版..)
忙著練習吃東西....
你睇你的魅力有幾大...
ps.不過當你心目的"女主角"出現了,記得遵守承諾哦...知道嗎?
     預祝你們幸福,快樂...哈!!