返回列表 回復 發帖

[閒話一則]在線會員

每次鏡子按在線會員~
會員就不多~訪客佔大多數...
是不是真的有那麼多...而且我知道
你沒有登入會員~過一段時間就會跳去會員
伸請的...那...為什麼還有那麼多訪客的...
而且看的貼是很久以前的...有些我還看見在回覆文章= =
什麼回事?@@鏡子不知道~有人告訴鏡子嗎...

[閒話一則]在線會員

下面引用由闇靈鏡2007/06/05 06:48pm 發表的內容:
每次鏡子按在線會員~
會員就不多~訪客佔大多數...
是不是真的有那麼多...而且我知道
你沒有登入會員~過一段時間就會跳去會員
...
老實講有關妳想知的事可能會令人覺得妳都幾無
聊 , 那就由我來回妳啦 !
果 D 訪客有時出主題、回覆、停留一直在看收費
文章 , 我想這些訪客都是年紀不大的小孩子 , 甚至
就連註冊也不懂的小孩 ....
我曾經有一次在網吧上網 , 坐在我旁邊是一個年紀
大約6、7歲的小孩 , 他至少廿多分鐘眼定定看著
我執字翻譯 UMA、UFO 的資料 , 然後....
他說 ﹕「我好想睇啊 ! 可唔可以俾我睇 ...」
我 ﹕「你自己申請 , 想睇幾耐都得啦 !」

小孩 ﹕「我只識玩 Game , 我唔識申請 ....」

我 ﹕「唔識?!喔 .....」

妳現在明白嘛?!
本壇亦有5、6歲的小孩愛看啊!^^

[閒話一則]在線會員

明白了...鏡子知道這問題很無聊...
但鏡子不明白...心血來潮問問看...
不問自己又不知道鏡子就不舒服(某職業病===>學生病)
但有沒有那麼多...而且網站不只訪客過了一段時間不登入
就直接跳到會員申請的嗎...真的是5、6歲的小孩...會
不會不懂出回去= = = = = = = = = =

[閒話一則]在線會員

下面引用由闇靈鏡2007/06/05 08:53pm 發表的內容:
明白了...鏡子知道這問題很無聊...
但鏡子不明白...心血來潮問問看...
不問自己又不知道鏡子就不舒服(某職業病===>學生病)
但有沒有那麼多...而且網站不只訪客過了一段時間不登入
...
的確係會彈出去 , 但按一下鍵亦可以繼續 ....
我既身為顧問就一定盡量回覆會員的提問 ....
比妳無聊的也多的是喔 ! 哈哈∼
我都知道妳好奇心'' 極 '' 重 ! 否則也不會成為研
靈會會員 , 亞風 d 求知慾可能不在妳之下 !
這其實是件好事 , 否則又怎會有進步哩 !
我絕不介意妳在論壇問我 ....或私下來問我 !
事關有時我都 ....都...幾無聊架 ! 喔 ....XD ∼

[閒話一則]在線會員

鏡子先謝謝chung1219 的好意... 小孩....會那麼聰明的話= =何必每次也 這樣做...會我們會員不就好了... 總覺得不是...... 借問一下「好奇心'' 極 '' 重」<---是什麼的意思...好玄, 由其' '了個極字... 很難私下問的...網幣珍貴...鏡子的網幣日漸下降呢...

[閒話一則]在線會員

下面引用由chung12192007/06/05 08:43pm 發表的內容:
...
哈哈~連5﹐6歲的小孩都有興趣﹐證明你的文章的確大有吸引力

[閒話一則]在線會員

我們偉大的妖獸顧問對於這個問題其實都很"激氣",
否則他的文章也不會收費,是嗎顧問大大﹖
我在CX曾經試過只得我一個會員但就有超過30個訪客,
真的不知該怎說......><
下面引用由chung12192007/06/05 08:43pm 發表的內容:
...
顧問大大~哪你有沒有教那孩子怎樣註冊呢﹖
又或者可以幫他註冊然後教他怎樣登入,
都時你又可能多一位小"粉絲"呢~

[閒話一則]在線會員

下面引用由闇靈鏡2007/06/05 09:17pm 發表的內容:
鏡子先謝謝chung1219 的好意...
小孩....會那麼聰明的話= =何必每次也
這樣做...會我們會員不就好了...
總覺得不是......
...
呵呵∼ 妳都好多問題喎?!妳都擺明係
好奇心重啦!
我講個秘密妳知 , 但唔好笑我 !
我至少做左大半年訪客至忍唔住要註冊入
來 , 但我當時唔知手續點搞 , 最後由我位
朋友幫我註冊囉 !
有時唔識就唔識 , 同聰唔聰明係無關 ! 分
別只係有無哩個需要囉 !
我一路以來通常在網吧都係玩 Game , 後來
有時未必有朋友同我一齊玩 , 咁我就會去
論壇八卦 ! 慢慢就變成習慣囉 ! 哈∼
喔 ~ 被妳發現了我想妳用晒網元的奸計添 !
嘿嘿~

[閒話一則]在線會員

下面引用由ghostsimon2007/06/05 09:26pm 發表的內容:
哈哈~連5﹐6歲的小孩都有興趣﹐證明你的文章的確大有吸引力
有次五、六個廿幾歲的青年圍住睇 , 又
問我個網址 , 不過果次係一D 黃黃地既
片 .....嘿嘿∼

[閒話一則]在線會員

下面引用由克斯頓2007/06/06 01:35am 發表的內容:
我們偉大的妖獸顧問對於這個問題其實都很"激氣",
否則他的文章也不會收費,是嗎顧問大大﹖
我在CX曾經試過只得我一個會員但就有超過30個訪客,
真的不知該怎說......><
...
你又真係的確了解我 , 我就一定企硬去迫想
睇文的訪客入來 .....
我諗咁多訪客原因可能係一個人開幾個窗來
睇 , 即係30個訪客可能係得幾個訪客囉!
我有次見到40個訪客出現在妖獸論區 , 真
係幾離奇 !
因為的確有會員 pm 我話因為我至入來註冊
成為會員 , 這情況都試過幾次 , 可惜都係發
生在 2 0 0 5 年內 .....
2 0 0 6 年有一位會員特登入來註冊的原因係
佢同佢老婆都對 UFH 非常有興趣 , 但又搵左
好耐都搵唔到有關資料 , 唯有入來問我 .....
我好懷念當年的噓撼場面 , 當時文章收費最
多係賣50代幣 , 一日之內至少有9百幾個
會員買我 d 文章 ! 24小時內竟然超過4萬
代幣進帳!熱鬧到爆晒爆!
當年大約有5、6個會員經常出收費文章 !
現在只有我一人孤軍作戰 .....
當時9百個 , 但現在就9......個。喔...
少去網吧。