返回列表 回復 發帖

10個男人..你覺得其中有幾多個賤呢?

我經常聽倒好多女性講10個男人9個賤,唔知你地又覺得有幾多個賤呢?
我自己就覺得5-6個啦,因為都仲有d係幾好既,但有一位女性教我,
男人如果呢一生都撞唔倒其他女人,咪好low..
當佢撞到另一個,就算以前更好,都會變左一個另一個人...

10個男人5-6個賤啦............
我屋企某人係其中一個.....

下面引用由wing左既心心2004/05/12 03:09am 發表的內容:
我經常聽倒好多女性講10個男人9個賤,唔知你地又覺得有幾多個賤呢?
咁我呢隻老狐狸一定係10隻入面淨番個一隻好狐狸~~~
哈哈∼
不過講真,要先define左賤既程度先,
如,可能有人認為,男友同女同事食飯係賤,
不過亦可能認為,同事間食飯好正常,
又如,有女性認為男友陪有緊要事既前女友,係大方既表現,
不過,亦可能視呢d男人犯賤,

ar.......其實真係好難界定何謂賤ge wor~~~
男人如果呢一生都撞唔倒其他女人,咪好low
當佢撞到另一個,就算以前更好,都會變左一個另一個人...
~~~~呢樣你係唔係指變心ar ???
如果咁都比界定謂賤ge話~~~~~咁亦好多女人撞到另一個都會變ge wor ??
所以無話10個男人9個賤..........佢變就係變...無話邊個賤ge

基本上我覺得一個女人覺得男人最賤既就係見異思遷啊.....拋老婆棄仔女啊等等...
但當然女人都會.....但就小人會講10個女人9個賤...
唔知點解呢......
可能一直到現在.男性做呢d野都比女性多掛....

[這個貼子最後由yukpark在 2004/05/12 07:11am 第 1 次編輯]

其實冇話賤唔賤既...真係学CB咁話''要先define左賤既程度先''
但係如果你將''最賤既就係見異思遷''咁講我就唔認同la~當然拋老婆棄仔女係唔得la
我一值覺得''人係向上望;水係向下流既''
d男男女女見異思遷...我又覺得唔怪得晒人既,,,當有一件更加好既放係你眼前,,,唔好同我講你地個心諗都冇諗過呀=) 邊個唔中意好野覩野先, 人地都有選擇權架ma...
唔想比人抛棄就要増值自己low...增加自己素質low
愛情路上面,,,成日聽人講''點解佢唔仲意我?''  ....我覚得係''你梗係有d野比唔上人地先唔擇你la'' 係咪?,,,,,冇得怨
一係就努力提高自己素質, 一係坐係度怨天怒地
試问一句(幾時聽過吳彦祖,李嘉欣講過一句''點解佢唔仲意我?'' )

我自己係男的覺得10個男人10個賤....
每個人都一定係一些事上會做一做賤人
唔一定about 情的...........

下面引用由huisiutung2004/05/12 08:28am 發表的內容:
我自己係男的覺得10個男人10個賤....
每個人都一定係一些事上會做一做賤人
唔一定about 情的...........
非常有同感
但感情上
我亦相信
每一個男人都曾經想過自己可以『風流』地生活
不論是一腳踏幾船還是迷倒萬千少女
在女性角度
那亦算賤吧

下面引用由Gred2004/05/21 03:11am 發表的內容:
每一個男人都曾經想過自己可以『風流』地生活
不論是一腳踏幾船還是迷倒萬千少女
對, 很多男人也曾想過一腳踏幾船
但是"想"不等於"實行"
男人想一腳踏幾船, 但不是每個男人也一腳踏幾船
"想"不算賤吧
所以, 賤的, 只是真的拋妻棄子, 背棄諾言的男人

[這個貼子最後由牧牧在 2004/05/24 07:00pm 第 1 次編輯]

嗯…我覺得…每個人都會有想"出軌"的時候
不只是男生…女生也會呀~~~!!
所以…結論是…只要是人都很賤呀…
只是差在會不會表現出來而已…