返回列表 回復 發帖

[末世小說]若想參戰 , 別猶疑 ! 【更新6.角色設定】

下面引用由chan12006/09/11 04:57pm 發表的內容:
都是在這裹補充
1.吸取生命力
技能解釋:
令對方虛脫至死,這些生命力可恢復自己的體力和自治傷口,當要令死者復活, 都要吸收一定的生命力才行
...
幾好喎!!清楚易明....嵐..不如你寫晒全部技能
應該CHAN1會員你解釋技能....當然..嵐的解釋才是正宗的啊!
因為他是作者XDDD~
CHAN1...若果你覺得麻煩...我也可以幫你一把

下面引用由ghostsimon2006/09/12 06:08pm 發表的內容:
um....use this pics for my '造型'
is this ok??
(www.wizards.com/dnd/images/mm4_gallery/98674.jpg)
哩個造型直頭 .........『型 !』到痺啦 !
這說話絕對發自內心的 !!!!!!!! ^^

下面引用由sgrlto2006/09/12 08:58pm 發表的內容:
幾好喎!!清楚易明....嵐..不如你寫晒全部技能
應該CHAN1會員你解釋技能....當然..嵐的解釋才是正宗的啊!
因為他是作者XDDD~
CHAN1...若果你覺得麻煩...我也可以幫你一把
有部份資料一寫出來就俾人估到部份內容 , 所
以唔寫住 , 例如藍火的出身及工作身份早已定
下 , 但資歷果度唔寫住 , 係特登的 , 並非未諗
到 .......
Chan1 的出場形式亦是獨一無二 , 但要等 !
我暫時不回應 , 是想令他有期待而已 .....
還有 Chan1 他竟不介意『斷背』, 你有興趣
嘛 ? 我絕對願意即時化身為神父去撮合你
倆 ....{^o^}正正 ∼
盟友 .....原來參戰的會員個個都想做最強主
角 , 要寫到個個都獨當一面並非太難 , 但我
需要篇幅去形容 , 但有部份會員又唔係好夠
耐性 , 你話死唔死? ?  一早講到明咩國家 d
人物會較早出場 , 當時佢地又唔揀 .......
個網頁的資料又回溯!你同衛蘭幅合照已一早
post 了在這裡 , 激氣 ! 又要重新做過 ....喔∼

下面引用由高町莓2006/09/12 05:55pm 發表的內容:
設定更新
特殊能力
控制影子的特殊能力
為什麼我會設定這麼多的特殊能力和特殊武器呢,那是因為我好想我的人物可以多一點攻擊方式可以使用哦)
...
你有沒有留意我最新的這個留言哦 ??
(在第八頁由上向下數第四個留言)
(你說得我對,我的確有點心急)

下面引用由高町莓2006/09/13 01:45am 發表的內容:
你有沒有留意我最新的這個留言哦 ??
(在第八頁由上向下數第四個留言)
(你說得我對,我的確有點心急)
我有 , 但我已說不能回應住 , 因為比妳早報
到的有好幾個會員 , 我都未回應佢地 , 佢地
見我回應妳先的話 , 會覺得唔公平 ! 明嘛 ?
chan1 連身份都未有 , 但妳已是追擊者 , 已
經好唔公平 !
唔講住 , 我要去入下一篇『對白』.....

我用這個圖當我的造型可以嗎 ???
(其實我好想拿獸化洛克人(不是鳥型而是令一個型態)的圖來當我的造型圖咖)

下面引用由高町莓2006/09/12 05:55pm 發表的內容:
設定更新
特殊能力
控制影子的特殊能力
為什麼我會設定這麼多的特殊能力和特殊武器呢,那是因為我好想我的人物可以多一點攻擊方式可以使用哦)
...
真.龍皇 ? ? 請不要為我小說設計其他角色 .....
哩 d 異能 ....... 都係果句『由我決定』, 既然已
選擇追擊者的角色就只能認同其擁有異能的形
式 , 太過深奧令我不明白的異能 ......教我怎能
寫得出如何發揮 ?
有一點要講妳知 , 就係已經 post 了出來的內容
是不會因任何會員而更改 , 例如已經說明追擊
者只得 5 個人 , 絕對不會有 6 個人出現 ......
而妳堅決要當追擊者 , 我唯有將妳跟另一位會
員演同一個角色 , 一個有精神分裂即是雙重性
格的角色 , 而妳就是她其中另一個性格 , 所以
追擊者人數依然係 5 個人。
如果我為妳再加多一個追擊者 , 咁有其他會員
向我作同一要求 , 咁我又要再改 , 我咪好唔得
閒 , 而且篇小說內容亂晒.....有乜好睇 ?
我唔幫佢改的話 , 咁佢問我點解肯為妳而改 ...
....但又點解唔肯為佢而改 ?
妳教我應該點答佢 ?
妳俾?資料夠了 , 妳不需再費神去想。
妳未有咁快出場 , 點急都無用。
希望妳會跟我想法一樣公平一 d , 比起妳早來
報到參戰而仍然未出場的會員有好幾個 ......
DinCat、 alienbaltan、 chan1、 不祥人、 AlienVirgin、 柴人   
還有追擊者九號 weike3721 因為選了追擊者 , 所
以才會比起其他人早出場。
AlienVirgin 亦是追擊者 , 她正是第五個追擊者 , 但
她遲來報到 , 仍未有出場機會。

下面引用由chung12192006/09/13 01:45am 發表的內容:
有部份資料一寫出來就俾人估到部份內容 , 所
以唔寫住 , 例如藍火的出身及工作身份早已定
下 , 但資歷果度唔寫住 , 係特登的 , 並非未諗
到 .......
...
當最強很悶ja......
我就沒所謂了!哈哈~
等......其他的會員..要有耐性吧!!

下面引用由ghostsimon2006/09/12 06:08pm 發表的內容:
um....use this pics for my '造型'
is this ok??
(www.wizards.com/dnd/images/mm4_gallery/98674.jpg)
這模樣好型
型爆..............
而且帶有點恐怖的感覺=.=""

下面引用由chung12192006/09/13 01:56am 發表的內容:
我有 , 但我已說不能回應住 , 因為比妳早報
到的有好幾個會員 , 我都未回應佢地 , 佢地
見我回應妳先的話 , 會覺得唔公平 ! 明嘛 ?
chan1 連身份都未有 , 但妳已是追擊者 , 已
...
身份,chung1219你可以自已想想
不過,最想做都是有三個
1.是流浪者
2.是引路人
3.是放族者[世界公敵=.=""]
請容許我說多次
你的巨大圖
都過得去.............吧!!!

人物圖像,這個OK嗎??
是怪物化前的樣子...............................