返回列表 回復 發帖

[原創]【頭條新聞.肆無忌憚、亂闖民居的吸血飛蜥人】

下面引用由death-oy2007/06/17 12:02pm 發表的內容:
好像巨型的突變蝙蝠.........
不過一般應該都是4孔..........
(上兩孔.下兩孔)
用類似電網包圍的籠子(一擊斃昏的那種)應該可以捕捉到吧??
什麼.....『孔』, 吸血洞嗎?
唔一定只有四個吸血 , 有 D 羊身上超過
廿個窿窿 , 我都 Post 過哩幅照片架 ! 唔
係我老作架 !

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由SGRLTO2007/06/17 12:41pm 發表的內容:
一隻像是大鳥般的怪物 , 因為牠擁有一雙巨大的翼
牠當時 的左腳還踩著一頭山羊
大鳥的怪物...?會唔會是曾出現過的UFH呢?
像巨型蝙蝠,,翼龍等呢...?不過飛蜥人最大"嚴"疑
...
講講下忽然又想起了住在惡魔洞裡
的 UFA , 即係殺牛的肉食飛龍 !

下面引用由chung12192007/06/17 07:45pm 發表的內容:
什麼.....『孔』, 吸血洞嗎?
唔一定只有四個吸血 , 有 D 羊身上超過
廿個窿窿 , 我都 Post 過哩幅照片架 ! 唔
係我老作架 !
亂槍掃射~好主意~哈哈
不過火力同命中都好重要
誤傷其化人就唔係咁好la

下面引用由★邪惡貓★2007/06/17 01:18pm 發表的內容:
你覺得一般ge 平民有能力去做尼份工而且捉到佢嗎?
飛蜥人有幾多實力我地仲未知..
噓~你個世界有槍架嘛...
而且係幾team人一齊去捉架嘛!!
當一份好似警察既職業咁睇...
係唔係平民都變超人先xD

下面引用由chung12192007/06/17 09:21pm 發表的內容:
講講下忽然又想起了住在惡魔洞裡
的 UFA , 即係殺牛的肉食飛龍 !
對啊...有可能係佢地做架..可能佢地先係兇手
近排我係咁舉啞鈴..就係要準備同佢地搏鬥XD

下面引用由克斯頓2007/06/17 03:43pm 發表的內容:
終於等到一篇報導可以止止渴∼
我覺得當地人應該成立一支護衛隊,
每晚巡邏,一看到『吸血飛蜥人』就亂槍掃射,
就算飛蜥人有高度智慧也好,至少起了阻嚇作用,
...
嗯嗯...個名應該叫咩好呢...?
叫「禁蜥獵人」好唔好呢...!!

養多d雞啦..如果佢食唔夠飽就真係會找人來吸啦.......最好定時定候放供品比佢....咁人類就安全啦..

下面引用由★邪惡貓★2007/06/17 01:09pm 發表的內容:
不過個電網點放?
就咁放係度會有種唔協調ge 感覺..
而且放得唔好飛蜥人會知道有機關而另尋食物
表面來看裝設電網或許可行 , 但這些
村民不是只有家禽受害 , 牛、羊都一
樣命運 ....
雞籠有幾大?!但牛、羊養殖場呢?
墨西哥人好多都好窮困 , 他們如果要
裝設圍住整個範圍的電網費用絕對負
擔不起。......

下面引用由jiann-chin2007/06/17 03:16pm 發表的內容:
這種動物,不論死活皆很難抓,也只有在晚上才出現,取得影片也無意義,除了難以理解的屍體外,真的沒有證據證明存在過一樣。
除了吸血的習性,晝伏夜出外,所有人都對這種動物,極不了解,要抓也有困難。
要讓?..
這些貧窮墨西哥的居民怎會有錢買錄影
器材??!
所以無乜可能拍攝到這吸血妖怪 , 把用
作買攝錄器材的費用花在裝設陷阱還來
得實際。

下面引用由sgrlto2007/06/18 00:02am 發表的內容:
對啊...有可能係佢地做架..可能佢地先係兇手
近排我係咁舉啞鈴..就係要準備同佢地搏鬥XD
下面引用由克斯頓2007/06/17 03:43pm 發表的內容:
終於等到一篇報導可以止止渴∼
我覺得當地人應該成立一支護衛隊,
每晚巡邏,一看到『吸血飛蜥人』就亂槍掃射,
就算飛蜥人有高度智慧也好,至少起了阻嚇作用,
...
喔∼ 其實我想遲多一日加另一篇文
共兩篇一齊 post ....
墨西哥人窮到? , 何來經費呢?
除非村中有幾百?居民都肯籌旗 , 或者由
我地 Cyber  - X 論壇的會員去組織一支卓
柏狙擊隊 , 當中的隊員就一定有我這位妖
獸顧問、狼化 Sgrlto、誘餌克斯頓 .....