返回列表 回復 發帖

天氣潮濕.....摔倒嚕

秘密?! 唔係掛
" 風度矜貴,是我不會在眾人面前做!
用什麼人身上,當然是我喜歡的人吧! "
講到咁明,水水,還質疑人家有冇發放佢對女孩子獨一無二既關心

下面引用由藤原拓海2005/02/16 11:24pm 發表的內容:
秘密!
既然係秘密...咁大家唯有自己估啦~  ^.^

下面引用由jjjjjjj2005/02/16 11:30pm 發表的內容:

秘密?! 唔係掛
" 風度矜貴,是我不會在眾人面前做!
用什麼人身上,當然是我喜歡的人吧! "
...
秘密!就是秘密!
什麼獨一無二?

小貓貓你沒事吧!
是不是你太過衝忙令到自己摔倒呢?
希望你很快沒事吧! 但你下次一定要小心點啊!

下面引用由porkchophell2005/02/16 11:37pm 發表的內容:
小貓貓你沒事吧!
是不是你太過衝忙令到自己摔倒呢?
希望你很快沒事吧! 但你下次一定要小心點啊!
?~  拓海哥, PORKCHOPHELL呢?叫風度...你??就叫秘密......

小貓貓姐,
妳以後一定可得小心點囉 ...
傷口要好好治療消毒保養才行 !
如果沒事就別亂走動了,
如破皮傷口感染或某關節刺痛  請盡速就醫 !  ( 職業病在癮 )
希望各位也多小心天雨路滑...

下面引用由TinaWater2005/02/16 11:49pm 發表的內容:
?~  拓海哥, PORKCHOPHELL呢?叫風度...你??就叫秘密......
秘密風度!都是風度!
吹咩!係唔比妳睇我點風度啊!

下面引用由藤原拓海2005/02/16 11:53pm 發表的內容:
秘密風度!都是風度!
吹咩!係唔比妳睇我點風度啊!
唔緊要!  拓海哥, TAKE IT EASY~
小妹一?都唔恨睇到你? "風度"~
你慢慢俾你? "風度" 你個 "喜歡的人" 睇啦?~  >.^

下面引用由TinaWater2005/02/17 00:03am 發表的內容:
唔緊要!  拓海哥, TAKE IT EASY~
小妹一?都唔恨睇到你? "風度"~
你慢慢俾你? "風度" 你個 "喜歡的人" 睇啦?~  >.^
我喜歡誰啊?
看妳像知道的一樣!好像我從沒公開過吧!

下面引用由藤原拓海2005/02/17 00:26am 發表的內容: 我喜歡誰啊? 看妳像知道的一樣!好像我從沒公開過吧!
小妹咩都唔知架~ ~ 小妹知道, 就唔會叫大家一齊估啦~ 係你自己俾?咁多HINTS去GUIDE我?諗之嘛~ >.<"