返回列表 回復 發帖

現在你/妳上來論譠的心態是什麼???

首先多謝番Aphrodite既經驗分享,昨晚忘記左.
野,8有一票,拿大突破la.不過唔知係米真係管理員嚟架.christhk唔好笑人.....
我又好想知投1,那位仁兄是誰?

下面引用由米飯2005/05/25 08:45pm 發表的內容:
野,8有一票,拿大突破la.不過唔知係米真係管理員?架.christhk唔好笑人.....
我無笑人喎, 亦唔會看重任何字眼.... 我諗投票8既唔係管理員啦... ^_^
我都做過管理員, 版務唔會纏身咁可佈, 好以愛神咁講, 你自己識得分配時間呀... 我地現實生活裏面都有正職, 反而因為現實問題處理唔倒版務既情況會多見d, 始終香港既生活都係好繁忙... 我而家暫時都幫唔倒手, 要處理左現實既煩惱事先....
你都唔好咁在意我既字眼, take it easy! 我都係根據以前做版務既經驗咁講, 抒發一下意見... ^_^
其實黎呢度, 無論做管理員或會員都係好開心架...

下面引用由米飯2005/05/25 08:45pm 發表的內容:
野,8有一票,拿大突破la.不過唔知係米真係管理員?架.christhk唔好笑人.....
就當然係在下啦 ^_^"""
真係o既, 日日都上黎咁滯,
但係就日日都要處理版務問題(咁已經用左成兩個鐘了).
有時見到有質素會員或其他管理員發文同回覆,
都覺得有點自愧不如...........

因為國籍不同,櫻櫻無法參與各項活動
起初也和 porkchophell  一樣
被 Cyber X-Files 的周全資料吸引
櫻櫻是位喜愛寫作的腐人,對這論壇作家們抱著極大好感
老實說,很少看到論壇裡有這麼多出色的文章
這裡不只是表面文件貼貼作罷,
而是見到有許多人都認真地討論及發表文章。
尤其是管理大人們,每位都相當盡責! 拔老大當然也是啦ˇˇ

櫻見笑了,
在下只是盡一個論壇管理員應有的責任罷了,
"在其位, 謀其事"是非常正常的
每個人上論壇的心態都是差不多吧,
起先會被論壇資料吸引,
再來就是成為會員和參與發言...........
新鮮感過後,
一是變回cd-rom或是悄悄離去,
或是習慣性的每天回文和上線,
萬變不離其中.........

下面引用由butn2005/05/26 11:24am 發表的內容:
櫻見笑了,
在下只是盡一個論壇管理員應有的責任罷了,
"在其位, 謀其事"是非常正常的
每個人上論壇的心態都是差不多吧,
...
投票既竟然係拔你... (年資)最老既管理員... 等我遲d舖頭裝番寬頻, 咪可以幫你lor, 唔駛版務纏身咁恐佈... 好嗎?

下面引用由christhk2005/05/26 12:56pm 發表的內容:
投票既竟然係拔你... (年資)最老既管理員... 等我遲d舖頭裝番寬頻, 咪可以幫你lor, 唔駛版務纏身咁恐佈... 好嗎?
Christine姐姐, 要快了!!
不然大佬拔會發瘋的了!
>.<
哈!  小妹還未說自己的分享呢~
從小到大小妹就愛看鬼故事, 可奇怪到近來才知道有這麼出色的一個論壇!
而最吸引小妹留在這論壇的原因, 除了資料性高之外, 還可以在宗教討論區跟各宗教的會員學習呢~
所以除了閒聊區和愛與性, 小妹在宗教討論區發表的文章數是最多的了!
這裡每一位會員都從不同角度發表自己的意見, 真的讓小妹獲益良多!  ^.^
很多小妹從前從未接獨過的知識, 也是從這論壇上學回來的~
而且在這裡, 小妹認識了好幾位的知心好友, 我們都一直互相支持, 互相勉勵, 所以當有活動推出時, 小妹都甚少會錯過, 為的就是 "想見多你地幾面"!  哈哈!

下面引用由christhk2005/05/26 10:22am 發表的內容:
我無笑人喎, 亦唔會看重任何字眼.... 我諗投票8既唔係管理員啦... ^_^
我都做過管理員, 版務唔會纏身咁可佈, 好以愛神咁講, 你自己識得分配時間呀... 我地現實生活裏面都有正職, 反而因為現實問題處理唔倒版務...
其實我都唔係興(文字獄)既人,唔好意思.己所不欲,勿施於人.既道理我會記住.
真係估唔到果一票,原來係總監Butn選的,証明你們管理員都很獨立,各人都有自己的思想.
若果透明度高一點就更好.

下面引用由米飯2005/05/27 01:02am 發表的內容:
其實我都唔係興(文字獄)既人,唔好意思.己所不欲,勿施於人.既道理我會記住.
真係估唔到果一票,原來係總監Butn選的,証明你們管理員都很獨立,各人都有自己的思想.
若果透明度高一點就更好.
你所指的透明度可否舉例?
這樣,我想能給管理層一些意見,改善『應』改善的地方。