返回列表 回復 發帖

[認真討論]呀咩吉場....一個好感人既故事!

LBHIDDEN[10]LBHIDDEN
下面引用由米飯2005/08/16 06:38pm 發表的內容:
(保密文章)
真係唔想唸太多,,,,,,不然,,,會過得好痛苦~真係,,,會好痛苦~~~~?
文章,,,,,,,其實我係打比你睇ge,,,
有些人冇野做就話要生要死,破產又話要生要死.
~~~d人得過講之嘛,,,,真係去死有幾多???
我好僧恨呢d人ge,,,,,,,,,,,,,

LBHIDDEN[8]LBHIDDEN哦.明白.明白.我知妳打俾我看.
真係唔好意思,勾番起妳D往事.
係呀,果D人得把口,冇勇氣架.
俾少少信心自已,妳會找到屬於
自已溫暖既地方,開心既.^^
妳首歌係:是夜不是夜..幾正吖.
收拾心情,繼續上路.

下面引用由soso1282005/08/15 05:48am 發表的內容:
呀咩吉場....一個好感人既故事!這是我在上月看tvb新聞透視的,己想post出來比大家分享佢故事!她是個15歲女孩...不幸染上"血癌"己不在世!但佢沒傷心反過來安慰父母兄長!她在世時有自已綱頁,全是她?..
我個老頭子早兩年有腸癌 , 係末期 , 8 0 歲奇蹟地痊癒....

下面引用由soso1282005/08/17 10:52pm 發表的內容:
米飯...sorry!別太担心.......。
多謝關心.
講番主題~
果個媽咪真係負出好多,仲去學電腦,寫program.
其實保持自己身體健康,係等於孝順父母架.

下面引用由米飯2005/08/18 06:32pm 發表的內容:
多謝關心.
講番主題~
果個媽咪真係負出好多,仲去學電腦,寫program.
其實保持自己身體健康,係等於孝順父母架.
米飯 ......呀羊媽真係好用心去上堂!我好服她努力不懈咁去為女兒完成佢心願為個網頁!看到留言版羊媽媽會去新加坡旅行...跟住又回來開班教繩結,真替她担心,相信佢已放下一切不歡既事....至於羊爸爸同羊哥哥就每晚為羊妹而忙著上網守住"呀咩吉塲"唔比人攪破壞!這家人真心為已?在世的親人而忙!可見家人真的付出?少!希望大家珍惜家人同眼前人.......勿使失去才覺心傷!   

下面引用由CHUNG12192005/08/18 06:28pm 發表的內容:
我個老頭子早兩年有腸癌 , 係末期 , 8 0 歲奇蹟地痊癒....
chung1219......癌病有好多種是冇得醫(3/4期)...像你爸爸算是奇蹟,但奇蹟唔係會每個病人身上發生呢?