返回列表 回復 發帖

[閒話一則][引圖轉貼]因為這頭狗,主人被公安捉去 28 次,喔不,是 36 次了

【Alien Guard Dogs】
我都有一幅似隻鹿?兩隻 twins 狗呀 ....哈 ~

[閒話一則][引圖轉貼]因為這頭狗,主人被公安捉去 28 次,喔不,是 36 次了

下面引用由chung12192005/09/07 01:33am 發表的內容:
【Alien Guard Dogs】
我都有一幅似隻鹿?兩隻 twins 狗呀 ....哈 ~
wah~! 很可愛呀∼! ^_^
真是狗來的?
真的很像兩鹿呢!
還是真鹿來的呢?

我也覺得這頭狗很可愛.
特別是她的毛色很特別.
如果是我的話, 我一定把牠養得肥肥白白!
希望牠的主人會好好保護牠呢!

下面引用由joe1986632005/09/07 01:42am 發表的內容:
真是狗來的?
真的很像兩鹿呢!
還是真鹿來的呢?
oh~~
joe又大發神威..
又打中文呀!! @.@''''
chung都寫明係似對鹿既狗..
仲問??

下面引用由porkchophell2005/09/07 02:39am 發表的內容:
我也覺得這頭狗很可愛.
特別是她的毛色很特別.
如果是我的話, 我一定把牠養得肥肥白白!
希望牠的主人會好好保護牠呢!
Thanks for reply~! ^_^
Me too... If I were its master, i will try my best to look after it...
Actually I also want to keep a dog in my home...
However my home is really small...
I am afraid that I don't have enough place to keep it...
Futher more, I have kept a cat now... meow~meow~

下面引用由vling28842005/09/07 02:50am 發表的內容:
oh~~
joe又大發神威..
又打中文呀!! @.@''''
chung都寫明係似對鹿既狗..
...
Hehe... vling 你取笑我呢~! ^_^
難不成我指狗為鹿... @_@''
真的很似哦~!

下面引用由joe1986632005/09/07 01:42am 發表的內容:
真是狗來的?
真的很像兩鹿呢!
還是真鹿來的呢?
太神奇啊 ! 盟友 ∼ 竟然用中文 ? 呵呵 ∼ http://img013.photo.wangyou.com/2005/6/10/102006/200511219383360_s.jpg

下面引用由chung12192005/09/08 00:21am 發表的內容:
太神奇啊 ! 盟友 ∼ 竟然用中文 ? 呵呵 ∼ (img013.photo.wangyou.com/2005/6/10/102006/200511219383360_s.jpg)
Oh~! Surprise?
哈哈~我正在終努力中,還望可以進步...
有點灌水... =_=''
Anyway, 謝謝!

好可愛牙,,,
我一定會養到佢肥D`
,,,,,咁實好好攬啫=3=

其實都唔係好似熊貓姐,係d中國公安限見識搞到成日捉錯人姐