返回列表 回復 發帖

[引文轉貼]**~昨天收到,,,總 之 讀 到 你 就 勁!大家試試吧!

下面引用由vling28842005/07/03 03:46am 發表的內容:
多謝你既分享~
其實第一、二級..
都唔算艱難既(若果唔快速唸讀)..
至於第三級..
...
vling2884........kakaka.......me too! vling2884 ....你覺得我提意>>>自創急口令比賽嗎?如大家同意就來個投票吧!要看看回覆會員多小才進行OK)))))))     

[引文轉貼]**~昨天收到,,,總 之 讀 到 你 就 勁!大家試試吧!

下面引用由soso1282005/07/03 02:45am 發表的內容: 忽然想到不如叫此板管理員開過>>>自創急口令<<<比賽!跟住投票誰人最好!勝出會員就>>>加評級+智力+加網元1000<<<哈哈哈......此是本人的意見!(並不代表Cyber意思)**~
大家同意我想法嗎?希望大家多回覆我才向此板管理員提出OK!

下面引用由soso1282005/07/03 05:11am 發表的內容:
vling2884........kakaka.......me too! vling2884 ....你覺得我提意>>>自創急口令比賽嗎?如大家同意就來個投票吧!要看看回覆會員多小才進行OK)))))))
哈哈..
妳既提議當然係好啦^^..
但..係咪要首先詢問下
各位管理員大人意見呢??
不如..再觀察點時間..
等待多幾位會員..
回應至決定罷..
呢個提議ok嘛??

下面引用由vling28842005/07/03 05:27am 發表的內容:
哈哈..
妳既提議當然係好啦^^..
但..係咪要首先詢問下
各位管理員大人意見呢??
...
vling2884 .........這個當然啦!要尊重各位管理員大人意見先呢?如OK.....就請此板大人發起投票才可這點我會做的,多謝你提點thx}}}}}   

都好wo.. 可以激發網友們ge創意 不過你個link就.... 令人有殺人ge衝動.... >.<"

[glow=255,pink,2]大家真的想舉辦急口令創作比賽嗎?[/glow]

下面引用由ericatiger2005/07/04 05:14pm 發表的內容: http://www.albinoblacksheep.com/flash/kikia1.html <<<< 你個link 嚇到跳起左....我開到好大聲...因為想聽首歌......................................................... = = 心都離埋
ericatiger.......sorry.......24小時內更新OK))))))))

下面引用由janethugo2005/07/03 01:19pm 發表的內容: 都好wo.. 可以激發網友們ge創意 不過你個link就.... 令人有殺人ge衝動.... ...
janethugo ........sorry在更新中n(*m*)n....你話可以激發網友ge創意<<<咁就要大家多回覆啦!

下面引用由TinaWater2005/07/05 04:29am 發表的內容:
大家真的想舉辦急口令創作比賽嗎?
TinaWater .......係呀!不如你考瀘下啦!睇下多小人同意......就來過比賽!至於>>>+智力+評級多小由板主管理員作考瀘!但網元梗係+多多多啦!唔係邊有吸引力喎!thx你先!

下面引用由TinaWater2005/07/05 04:29am 發表的內容:
大家真的想舉辦急口令創作比賽嗎?
TinaWater .......不如你就開過投票吧!