返回列表 回復 發帖

[原創]【修羅之行. 第 1、5 ∼ 8 回 , 乙東.絕活 】

哈哈...好好笑呀戰魂...你竟然可以找到圖^^
噢!!乙東怪物我想也命不該絕了...
是嗎??還有X.一號是誰??是未出場的人物嗎?
還是X.? 的號碼是不是依著入行時間排行?

[原創]【修羅之行. 第 1、5 ∼ 8 回 , 乙東.絕活 】

下面引用由sgrlto2006/09/14 07:43pm 發表的內容:
哈哈...好好笑呀戰魂...你竟然可以找到圖^^
噢!!乙東怪物我想也命不該絕了...
是嗎??還有X.一號是誰??是未出場的人物嗎?
還是X.? 的號碼是不是依著入行時間排行?
這些其實應該在『魔刃前序』篇講述清楚 , 但
你都知其他會員心急 , 『魔刃前序』篇其實唔
止兩回 , 只不過其他會員想早 d 出場 , 我至預
早出『修羅之行』、『無間行者』 .....
追擊者一號、三號、五號都死晒 , 四號就變節
兼變 ...... 成怪物 , 六號生死未卜 , 七號其實已
出場 , 就是發資料給我和你的人了 , 但我未正
式介紹而已 ....
因為魔刃裝束只得五件 , 追擊者人數在同一時
期只會有五個 , 即是上一代死剩我 , 之後才有
六、七、八、九號補上。
我係上一代追擊者中的死剩種 , 你是下一代追
擊者 ......
不過我遲d 都會 dead , 寫少一個仲好 ^^.......正 !
至於佢地點死 ? 我遲 d 會在故事裡詳細講述 ,
是於一次異能大戰中陣亡 , 所以追擊者並不是
力量無敵 .....
喔 ...... 幅圖 ? 係我無意中發現 , 當時我正在瀏
覽 UFO 網頁 , 都唔知點解會見到哩幅圖 ! 根本
同 UFO 無關 ...... 吹漲 ∼ 哈哈 ∼
你有無興趣再出小說 ?

下面引用由chung12192006/09/15 10:25am 發表的內容:
這些其實應該在『魔刃前序』篇講述清楚 , 但
你都知其他會員心急 , 『魔刃前序』篇其實唔
止兩回 , 只不過其他會員想早 d 出場 , 我至預
早出『修羅之行』、『無間行者』 .....
...
講真...確實有少少興趣想出
只不過仲有好多中文詞會未懂
??你點解咁問既-3-"

下面引用由chung12192006/09/05 12:19pm 發表的內容:
LBSALELBSALECHUNG1219﹕各會員很抱歉 , 不知道是電腦有問題抑
或是被刪掉了 , 之前『修羅之行篇』共有4回故事消失
了。以下的一回故事原本放在那篇文 , 現在唯有 Post 另
一篇 .......
...

依幅圖好恐怕[相反]
個巴士阿叔,死都死唔去,真是命賤=.=""
就像[小強]

下面引用由chan12006/09/15 04:29pm 發表的內容:
(users.cwnet.com/xephyr/MICROS/GIFS/BroVoodoo.gif)
依幅圖好恐怕個巴士阿叔,死都死唔去,真是命賤=.=""
就像
哩幅圖都叫恐怖 ? ! 但我覺得幾過癮噃 ! {+_@}
巴士亞叔都是重要奸角之一 , 要死都不會
容易 , 因牠有不死身 , 即是再生機能 .......

上一幅照片中的人是故事中亞蛹暗戀的對象 , 超索 ∼^^

下面引用由chung12192006/09/16 03:31pm 發表的內容:
[眼甘甘中]
哇……真係好索@0@!!
夜鴉真好,XDDD

下面引用由殺神§麟§2006/09/16 07:12pm 發表的內容:
哇……真係好索@0@!!
夜鴉真好,XDDD
修羅谷的女性都是絕色美女 , 但男性
都是高大樣衰到痺 ! 或是人妖 .....

下面引用由chung12192006/09/16 03:31pm 發表的內容:
亞蛹暗戀的對象,真係超索
真是的.......=.=""

乱说............我根本没有暗恋她也.人家对这种事没有多少兴趣.............