返回列表 回復 發帖

假仁假义.啲侽亾!! 我系米好失败?!

樓主..
既然你都清楚..
這個所謂"男朋友"..
愛妳究竟有幾深..
奉勸閣下都是儘早離開、回頭是岸..
難道真係要受到極大的傷害..
才會懂得抽身而退??
相信到那時候..
經已是恨錯難返、後悔莫及呀!!

妳應該係好細個.經驗淺!同佢話結婚.睇下有何反應.

自找~自己的事来来解决~口不对心~做人不可这么单纯~应该设计报复~整巨一锅

下面引用由ezratse2005/10/06 01:03am 發表的內容:
那您現在,是因為愛他而同他一齊,還是可憐他入了醫院才同他一起?
爱距先系番一齐既..
不过..依家我决定分手了..因为我觉得我吾再值得为距做D咩..!!

下面引用由manman2882005/10/06 03:06am 發表的內容:
如果你咁樣同番佢一起,,呢d係你自己搵黎衰,
你都識講假仁假义la,,
咁你總同番佢一起,
一段感情要講到失败悲哀,
...
算系自己挪黎錒..!!
不过依家我都分手了..呒咩好再谂喇..
  多谢你甘提醒我..!!

下面引用由joe1986632005/10/06 04:14am 發表的內容:
貓記,
很同情你的遭遇...
但就是幫不過你...
這一切都是你自找的...
...
多谢你的提醒....
   系一生中..做得最错就系呢件事..!!
悲哀囖....多谢你顶贴.

下面引用由tonyboyhk2005/10/06 07:18am 發表的內容:
小姐! 在分手還要ml ? 男方不對bb負責任,就是假仁假義,那你是否也要負上責任?
為甚麼還和他ml? 明知分手,不懂保護自己,要求他戴condom或自己食避孕藥?
你是否想用bb留住男人?
是果是這樣,我會說你是傻的,...
系我同距ML之前....我仲未知道我哋会分手架..!!
   系到咗第二日晚上.倾下计噶阵.嗌起交..甘先分手架..!!
距极少会戴套架..  少到...三只手指都可以数得曬.. 我食药..就几十嗰手指都数吾完...
我真系傻咗喇...
  不过依家我哋分手了..我吾想再错落去...
多谢你顶贴.

下面引用由靈亞2005/10/06 08:39am 發表的內容:
我猜貓記也不想的...因為她說...是ml後,她男友才說分手的...
即是她事前不知道會分手...
系錒..你讲得好啱..
  因为我哋ML前..呒话过要分手...
也都呒分手既症状...所以就ML咗囖...
  不过估吾到第二日..距会玩分手架..!!!多谢你顶.贴

下面引用由TinaWater2005/10/06 12:08pm 發表的內容:
唉~~~  已是成年人了, 怎麼要任性呢?
或許你真的很喜歡他, 為了他, 你可以把一切放棄, 甚至連自專也拋諸腦後;
或許他已不再真心愛你, 但對你仍然有感情存在, 才會在受傷時想見見你...
可是嘛~  女孩子怎也要懂?..
准时黎了...
   同咗距一齐..咩都放弃曬囖..
不过依家开始..我要努力做好其他事..
  因为我同距已经分手了..多谢你顶贴...

下面引用由mj218162005/10/06 12:28pm 發表的內容:
我覺得係吾應該再同佢一齊
因為他已經放棄你
為什麼要把自己的幸福交給一個心入面無你的人
這樣做係好吾直得
...
多谢你顶贴....
   我已经放弃咗喇..