返回列表 回復 發帖

[原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/05/11 02:30pm 發表的內容:
jiann-chin 是位聰明的女生啊 !
項羽 ? 喔 .....不是還有你嗎 ?
或許卓柏吸血獸人、吸血飛蜥人其實是外
星人的寵物 , 但可惜牠們的攻擊性實在太
...
因為愛護動物協會的動物一夜之間可能成動物練獄..
嘩..後果不敢想像...
其實你地覺唔覺得..我地都會將一D唔明既事..
全部都推晒去外星人到xDD"都關於外星人....
[講漏左我自己添...XDD]

[原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/25 04:44pm 發表的內容:
真係唔明白,點解有那麼多目擊者見到這些生物,
他們也不想一些對策來應付﹖
如果換了是我一定會隨身攜帶一枝自動步槍,
一見到他就....砰、砰、砰、砰....亂槍掃射,
...
火箭炮xDD....
其實佢地都有加裝D攝影機..只不過咩都影唔到咁解
我都有諗過你所諗既野,,-_-"
可能佢地無錢掛!!又或者唔俾買槍...
就算係..都唔會日日拎住槍咁麻煩啦....
成村既人都拎住枝槍好似打仗咁-_-"
況且尼隻血獸又唔係日日出動既...
如果係我...我寧願拎把刀仔算.....@_@"
又或者........或者...
拎「果到」碌巨炮引誘佢,,然後射爆佢個頭(此方案需要進食大量偉哥)

提到外星人我又諗到D野,
其實卓柏卡布拉會唔會係火星人呢﹖
由於火星既生物已經比佢地殺晒無血吸,
所以先黎到地球開飯呢﹖

下面引用由sgrlto2007/05/26 01:06am 發表的內容:
火箭炮xDD....
其實佢地都有加裝D攝影機..只不過咩都影唔到咁解
我都有諗過你所諗既野,,-_-"
可能佢地無錢掛!!又或者唔俾買槍...
...
刀仔好似唔多夠安全感,
起碼都要袋枝手槍,
你個方法好似好咩喎........
同埋唔只要進食大量偉哥,
仲要儲備超級大量"彈藥"喎

下面引用由克斯頓2007/05/26 05:47pm 發表的內容:
刀仔好似唔多夠安全感,
起碼都要袋枝手槍,
你個方法好似好咩喎........
同埋唔只要進食大量偉哥,
...
好咩呀...?你唔信我呀?
咁我就搵你黎做測驗啦!!!

下面引用由克斯頓2007/05/26 05:41pm 發表的內容:
提到外星人我又諗到D野,
其實卓柏卡布拉會唔會係火星人呢﹖
由於火星既生物已經比佢地殺晒無血吸,
所以先黎到地球開飯呢﹖
火星人....?我諗唔會...
如果係既話,,應該好大群集體黎地球..
咁會得果幾隻..
不過應該都係外星其他生物來架啦!!!

下面引用由SGRLTO2007/05/26 06:55pm 發表的內容:
好咩呀...?你唔信我呀?
咁我就搵你黎做測驗啦!!!
唔係唔信你,不過好唔合衛生啫....哈哈~
如果你搵我黎做實驗我實攞返枝槍同你做,
到時你唔好求饒喎....嘿嘿

下面引用由克斯頓2007/05/25 07:51pm 發表的內容:
要避免比人吸血....無計啦,
何況自治區應該可以帶槍
墨西哥農村每一?家庭屋裡都有會
槍 , 警方人手不足就會係咁。
散步帶手槍都唔奇 , 但自動步槍就
似乎 ........

下面引用由sgrlto2007/05/26 00:53am 發表的內容:
沒有傷害..這會不會等於外星人是沒有血呢xDD"
言歸正傳...
卓柏卡布拉可能是你們所講...被棄置,,是送的
而我就覺得可能....卓柏卡布拉是來地球調查人們的xD"
...
或者係廉價勞工 , 外星人唔包飯$.....
如果係咁就應該帶備定『血壺』啦 !

睇黎「果2把刀」俾小卓子塗上毒藥...
點解係蚊呢??吸血蝙蝠唔得咩= =!?
手槍呀...機關槍果d可能打唔入小卓子d皮(鐵布3 = =!?)
睇黎都用火箭炮先得(要0距離喎...咁先爽架XD)...即使唔得要可以炸走佢
(手榴彈都得)