返回列表 回復 發帖

[原創]【頭條新聞.肆無忌憚、亂闖民居的吸血飛蜥人】

下面引用由★邪惡貓★2007/06/17 11:07pm 發表的內容:
亂槍掃射~好主意~哈哈
不過火力同命中都好重要
誤傷其化人就唔係咁好la
邊個會員提意亂槍掃射?
村民咁窮點會有錢買 AK 47??

下面引用由pvp2007/06/18 00:34am 發表的內容:
養多d雞啦..如果佢食唔夠飽就真係會找人來吸啦.......最好定時定候放供品比佢....咁人類就安全啦..
村民有錢都唔叫苦連天啦!飼料又要花
費多一筆 , 何來有$買多D雞?!你似
乎有點屁股痕咁喎?嘿嘿 ....
供品?又一樣係要錢 , 唔好忘記佢地窮
到褲穿窿?!
我提議用pvp當供品 , 由佢頂替克斯
頓的崗位 , 我決定將此重任交給別人負
責 , 希望隊員之一的克斯頓不會因此而
感到失望......

下面引用由chung12192007/06/18 02:35am 發表的內容:
喔∼ 其實我想遲多一日加另一篇文
共兩篇一齊 post ....
墨西哥人窮到? , 何來經費呢?
除非村中有幾百?居民都肯籌旗 , 或者由
...
當地村民會唔會當左我係怪物咁睇架
有人狼呀..救命呀..有人狼呀~
之後連我都殺埋..咁真係「弊家尼」

下面引用由sgrlto2007/06/18 00:00am 發表的內容:
噓~你個世界有槍架嘛...
而且係幾team人一齊去捉架嘛!!
當一份好似警察既職業咁睇...
係唔係平民都變超人先xD
你射佢佢識避ga ma= =
要計埋佢ge 敏捷同反應時間

下面引用由chung12192007/06/18 02:35am 發表的內容:
墨西哥人窮到踎 , 何來經費呢?
除非村中有幾百炉居民都肯籌旗 , 或者由
...
叫哂所有引路人同追擊者去就夠做la ~哈
不過如果真係要搞政府應該會幫手掛

下面引用由★邪惡貓★2007/06/18 12:31pm 發表的內容:
你射佢佢識避ga ma= =
要計埋佢ge 敏捷同反應時間
我諗佢無子彈咁快掛...um....
都係用個最實際既方法..搵你黎做餌囉..嘿嘿

下面引用由SGRLTO2007/06/18 01:21pm 發表的內容:
我諗佢無子彈咁快掛...um....
都係用個最實際既方法..搵你黎做餌囉..嘿嘿
佢見到你拎槍一係走~一係過黎KO 你ga la= =
不過我相信你(人狼) d 血正d ~哈哈

下面引用由chung12192007/06/18 02:37am 發表的內容:
邊個會員提意亂槍掃射?
村民咁窮點會有錢買 AK 47??
咁窮...真係要用鋤頭同佢地搏過
捉到就唔同啦..一定發過豬頭!!

下面引用由sgrlto2007/06/18 00:02am 發表的內容:
對啊...有可能係佢地做架..可能佢地先係兇手
近排我係咁舉啞鈴..就係要準備同佢地搏鬥XD
下面引用由sgrlto2007/06/18 00:03am 發表的內容:
嗯嗯...個名應該叫咩好呢...?
叫「禁蜥獵人」好唔好呢...!!
舉啞鈴好似無咩用,不如練定抆槍既速度
同埋D槍法仲好啦...
個名叫「禁蜥獵人」都可以,但諗下諗下,
叫「禁蜥敢"死"隊」好似仲貼切喎,
因為隨時會無命架,哈哈~

墨西哥人窮到? , 何來經費呢?
除非村中有幾百?居民都肯籌旗 , 或者由
...
下面引用由chung12192007/06/18 02:49am 發表的內容:
村民有錢都唔叫苦連天啦!飼料又要花
費多一筆 , 何來有$買多D雞?!你似
乎有點屁股痕咁喎?嘿嘿 ....
供品?又一樣係要錢 , 唔好忘記佢地窮
...
喂...顧問大大,到而家我仲係誘餌我都唔知喎...
哩個咁重大既任務我擔當唔起,都係留番俾合適既會員罷...
pvp 同 邪惡貓 都幾有潛質做哩個角色,我絕對唔會失望~
而我作為一個勇猛非常、死而後已既"敢死隊"隊員,
當然係負責捕捉飛蜥人及將佢一槍擊斃既一位要員啦~